Klassisk funkisvilla ved Nordstranden – smagfuldt opdateret og energirenoveret

Klassisk funkisvilla ved Nordstranden – smagfuldt opdateret og energirenoveret

27. maj 2023 - kl. 1:33 - af

Mæglerhuset Sæby: Hvilke krav stiller I til jeres fremtidige hjem? Skal I bare bruge et tag og fire vægge? Eller skal variabler som indflytningsklar stand, energirigtige løsninger og spændende arkitektur også skrives ind i ligningen? I så fald byder vi velkommen til Strandvænget 10 – en yderst vellykket funkisvilla, som ligger få trin fra Nordstranden i Sæby.

Detaljer i kobber og messing bygger bro mellem villaens ydre og den indvendige bolig. Huset har et nøgternt og funktionelt formsprog med solide rødstensfacader, som næsten fuldstændig omkranser den fantastiske gårdhave, der ligger i centrum af byggeriet. Mens de fleste tilsvarende huse fra 1971 dvæler ved lysindfald og rumfornemmelse, er denne bolig gået skridtet videre. Den fuldmurede villa løfter nemlig sin funktionalistiske arv og er dermed opgraderet med jordvarmeanlæg, solfanger samt et solcelleanlæg på 5 kW. Desuden er huset velisoleret og kan bryste sig af et flot energimærke B.

Samme høje standard møder I indenfor, hvor boligen spænder over hele 270 m2 i ét plan. Alt er opdateret, og I kan se frem til en planløsning, der er hundrede procent tidssvarende. Boligen består af to primære fløje, som mødes I jeres skønne, åbne køkken-alrum. Mod sydøst ligger jeres primære værelsesafdeling, som byder på tre soveværelser og et flot, nyt badeværelse med kar. I modsatte side af huset finder I et fjerde værelse samt boligens andet badeværelse, der også er nyt. Der er nye gulve overalt, og endelig får I en rummelig dobbeltstue med pejseindsats samt et pænt, nyere bryggers med sildebensgulv.

I øvrigt er gårdhaven lige så unik som boligen. Den er lukket mod tre verdenshjørner, hvilket danner et lækkert mikroklima, hvor temperaturen altid er lidt højere end omgivelserne. Samtidig ligger huset på en stor dobbeltgrund, som giver jer masser af albuerum.

Lad Mæglerhuset stå for en fremvisning. Kontakt os allerede i dag.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Strandvænget 10, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000120

Type: Villa

Boligareal: 270 kvm2

Grundareal: 726 Kvm2

Rum: 6

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1977

Pris: 4.500.000,-

Ejerudgifter: 3.334 kr.

Energimærke: B

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klassisk funkisvilla ved Nordstranden – smagfuldt opdateret og energirenoveret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER