Sæbyvirksomheden byLINDGREN® lukker

Sæbyvirksomheden byLINDGREN® lukker

23. maj 2023 - kl. 20:57 - af

I 2015 sprang søstrene Anne og Katrine Lindgren ud som iværksættere og børnetøjsdesignere, men nu er eventyret slut.

Til daglig holdt byLINDGREN® til i Sæby, men flyttede forrige år deres lagerfaciliteter til Frederikshavn, hvor den socialøkonomiske virksomhed Topvirk pakkede deres ordrer, men nu er det som sagt slut.

Søstrene skrev for kort tid siden på deres Facebookside:

ET EVENTYR ER FORBI
Et væksteventyr, der kun lige er begyndt, er forbi. byLINDGREN® lukker!

På ganske få dage har vi måtte træffe vores livs sværeste beslutning – ikke kun som virksomhedsejere, men også som mødre og søstre.

De sidste år har været svære for vores lille virksomhed, hvor først covid-19 og efterfølgende Ukraine-krigen fundamentalt ændrede både markedsvilkår og forsyningskæder, og det har været ualmindelig svært at navigere i den børnetøjsbranche, vi ellers kender så godt.

Vi har satset alt, hvad vi ejer, kæmpet alt hvad vi kunne og hele tiden forsøgt at tilpasse vores forretning til de nye markedsvilkår.

Vi er chokerede og ulykkelige over så pludseligt at miste vores livsværk og vores søde, dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi føler også, at vi svigter dig og vores mange loyale kunder, som altid har bakket op om og elsket byLINDGREN®.

Den kommende tid er uvis og svær, og vi håber derfor på forståelse for, at vi ikke kan besvare de spørgsmål og henvendelser, der end måtte komme.

Et liv uden byLINDGREN® bliver svært at forestille sig, men vi vil – når det hele om noget tid har bundfældet sig – forsøge at se tilbage på de mange fantastiske og lærerige år. Vi er stolte over dét, vi trods alt nåede at skabe, og at så mange mennesker har støttet og troet på os.

Tusind, tusind tak for denne gang, kære dig.

De kærligste hilsner
Anne & Katrine
byLINDGREN®

En kommentar til “Sæbyvirksomheden byLINDGREN® lukker” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæbyvirksomheden byLINDGREN® lukker”

  • Birgitte Reinhold

    Masser af medfølelse her fra. I har virkelig skabt et fint koncept, men de seneste år har været urimeligt hårde for mange iværksættere/selvstændige. Husk, at I har lært en masse – og at, når én dør lukkes, så åbnes der som regel en ny.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbyvirksomheden byLINDGREN® lukker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER