Moderniseret og lyst fritidshus med 4 værelser i 3. klitrække

Moderniseret og lyst fritidshus med 4 værelser i 3. klitrække

21. maj 2023 - kl. 0:22 - af

home Sæby – Læsø: Her udbydes et usædvanlig flot sommerhus med 4 værelser i rigtig god størrelse – et boligareal på hele 127m2 og en placering til topkarakter i Lyngså, hvor der er udsigt til klitterne og en afstand på blot 75m.

Huset får også topkarakter, da det fra 2019 og frem har været gennem en større renovering, modernisering og tilbygning, blot et enkelt værelse står originalt, men er med elevationssenge. Under renovering og tilbygning kan der bl.a. nævnes, nyt tag, vinduer, døre, nyt nedsivningsanlæg, køkken, badeværelse og gulve. Huset står skarpt med hvide vinduer, sort facade, hegn og tag.

Fritidshusets centrum og opholdsrum er et flot, lyst og rummeligt køkken, alrum og stue, hvor der er rigeligt med plads til hele familien, og endda til to familier, hvis det er aktuelt. Flot køkken med god plads, da det er fordelt over tre vægge med god bordplads og mange skabe til opbevaring. Fra køkkenet er spisebordet velplaceret og i forlængelse heraf er stuen med rig mulighed for afslapning samt to udgange til den skønne terrasse. Opholdsrummet opvarmes af både en brændeovn og en varmepumpe, der er central placeret. Et dejligt lyst hus med lyse vægge og lofter samt fuld loftshøjde. Huset har i alt fire soverum, hvor der i alle soverum er fire gode senge, altså 8 gode sengepladser. Der er adgang til de to af værelserne fra alrummet og der er et lyst gæstetoilet i fin størrelse.

Fritidshuset er tilbygget med et flot areal, en rummelig entré og i denne afdeling er der el gulvvarme, der kan fjernstyres hjemmefra. Tilbygningen er velindrettet med to store lyse værelser med rigelig plads til både sengeborde og evt. opredning eller barneseng. Flot badeværelse med plads til vaskefaciliteter, toilet, vask i integreret miljø samt bruseniche.

Huset er perfekt placeret på grunden, hvor der er anlagt en stor træterrasse på 85m2, som følger husets to sider og er omringet af hegn, der sikrer læ og privatliv. Placeringen er i top og I er sikret sol fra tidlig morgen til sen aften. Imens I nyder ferien på terrassen er der rig mulighed for at børnene kan rende rundt og lege eller spille fodbold på arealet foran terrassen. Slutteligt får I et skur til opbevaring og udvendig vandhane.

Et stenkast fra vandet og klitterne – altså med et minut til den populære børnevenlige sandstrand. Et hus klar til overtagelse til foråret og sommerens ferier.

Pris: 2.295.000

Udbetaling: 115.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.215

Boligareal: 127 m2

Grundareal: 912 m2

Link til home.dkFritidshus – 9300 Sæby – Sigridsvej 6, Lyngså (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderniseret og lyst fritidshus med 4 værelser i 3. klitrække' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER