Velholdt hus i Sæby med god beliggenhed i Nordbyen

Velholdt hus i Sæby med god beliggenhed i Nordbyen

20. maj 2023 - kl. 1:54 - af

Mæglerhuset Sæby: Alene den flotte stand er nok til at gøre dette hus til et attraktivt boligemne med bred appel. Når I derudover får en dejlig beliggenhed med 700 meter i fugleflugt til kanten af Kattegat, er der al mulig grund til at stille skarpt på Boelsmindevej 99 i Nordbyen.

Her byder vi velkommen til en uproblematisk bolig med velvalgte opdateringer både udenfor og inden døre. Når ejendommen har status af rækkevilla, er det mere af navn end af gavn, for det er alene den tilhørende carport, der forbinder jer med nabohuset. Set udefra er den pæne 70’er-villa opgraderet med nye vinduer i 2009, mens udhæng og gavle er i vedligeholdelsesfri fibercement, der bevarer det klassiske udtryk.

Indenfor byder huset på 105 m2, så udgangspunktet er perfekt til par, småbørnsfamilier eller jer, der leder efter en mindre bolig på en mere bynær adresse. En strømlinet planløsning udnytter kvadratmeterne godt, så faktisk får I hele tre værelser foruden et stort opholdsområde, der byder på åben forbindelse mellem køkken-alrummet og stuen. Køkkenet er veldimensioneret og funktionelt, og i stuen kan varmepumpen på egen hånd holde boligen lun. Gulvene er vedligeholdelsesfri, og boligen er desuden udført med pæne, nyere lofter. I får også et indbydende badeværelse, inden planløsningen afrundes af et stort bryggers med gulvvarme samt fin plads til vaskefaciliteter, teknik og garderobe.

Mod syd byder haven på en stor, ny træterrasse, og med en overskuelig grund løber I hurtigt tør for pasning og pligtarbejde. Derimod er jeres nærområde rigt på rekreativ værdi, og ved vandet er Sæby Nordstrand blandt landsdelens smukkeste. Jeres lukkede vænge ender i et lille skovstykke, mens Nellemanns Have og andre lokale udflugtsmål breder paletten ud i retning af Sæbys skønne bymidte.

Vi siger hjerteligt velkommen.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Boelsmindevej 99, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000116

Type: Rækkehus

Boligareal: 105 kvm2

Grundareal: 318 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1979

Pris: 1.245.000,-

Ejerudgifter: 1675 kr.

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt hus i Sæby med god beliggenhed i Nordbyen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER