Danmarks Hyggeligste Walk i Voerså

Danmarks Hyggeligste Walk i Voerså

19. maj 2023 - kl. 8:17 - af

Lørdag d. 17. juni trækker Voerså i festtøjet, for byen fyldes af glade mennesker, der sammen skal gå en af 4 ruter til Midsommer Walk.

Der er ruter for enhver smag: 6 km, 10 km, 18 km og til de garvede vandrere er der 28 km. Alle ruterne starter og slutter på den gamle krogrund ved Voer å i Voerså. Det vil sige, at ruterne leder vandrerne ud i den smukke og varierede natur i området omkring byen.

Når walken er gennemført får alle deltagerne en sandwich, vand og en hyggelig gave, som er inkluderet i prisen. Derudover trækker vi lod om 25 goodiebags med en hilsen fra flere lokale virksomheder (Voergård Slot, Sæby Fiskeindustri, Matas Sæby, Brunø Sæby, Forsyningen, Sportigan Sæby, Min Købmand Voerså og Barebells)

3 deltagere kan være heldige at vinde enten et gavekort på 2000 kr til Ruby Rejser eller gavekort til Sæby Planteskole.

Hele dagen vil der være aktivitet, idet der hele tiden er nogen, der er på vej afsted eller på vej tilbage. Det store festtelt vil, sammen med den smukke placering lige ved byens mest idylliske sted, danne rammen for masser af hygge og samvær.

I teltet vil Sportigan Sæby diske op med en bod med masser af lækkert outdoortøj og -sko, købmanden stiller op med gode tilbud på terrassevin og andre lækkerier, og i cafeen, som vil have åbent hele dagen, kan man fristes af hjemmebagt kage, snacks, kolde drikke med mere. Spejderne tænder op i den store grill, så der er ingen, der behøver at gå sultne eller tørstige hjem.

Med på 18 km-ruten går Anja Morsing, som netop er hjemvendt fra en 1200 km pilgrimsvandring på den japanske ø Skikoku. Efter turen (forventeligt ca. kl. 14.30) vil hun glædeligt fortælle alle interesserede om hendes fantastiske rejse.

”Det er første gang, vi afholder Midsommer Walk, så vi er meget spændte på dagens forløb. Vi har gjort os umage for at skabe en super hyggelig dag for alle og har fundet nogle rigtig gode ruter. Alle er velkomne til at kigge ned på pladsen og få sig en tår kaffe eller en kold øl, en pølse eller måske et par nye vandresko. Vi lover jo egentlig, at vi vil være Danmarks Hyggeligste Walk, og det håber vi, at lokalbefolkningen vil bidrage til”, siger arrangørerne Susanne Lynch Donvild og Birgitte Mathiasen, der samarbejder med Voerså Byudvikling.

Man kan finde os på facebook: Midsommer Walk. Her er der mange flere oplysninger, og hver rute har sin egen begivenhed, hvori man kan finde mere info og link til tilmelding, som foregår via NemTilmeld.

Sidste chance for tilmelding er d. 11. juni.

Alternativt kan man kontakte os på mail: midsommerwalk@gmail.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks Hyggeligste Walk i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER