Spændende, vedligeholdelsesfri og energivenlig familievilla

Spændende, vedligeholdelsesfri og energivenlig familievilla

2. april 2023 - kl. 0:49 - af

home Sæby- Læsø: Velkommen til Sadelmagervej 26 – en eftertragtet beliggenhed i Sydbyen, hvor villaen er placeret på en lukket stikvej med stisystem til skole, skov og centrum.

Den klassiske 80’er villa i røde sten, er meget mere end en klassisk villa, da villaen siden 2012 har gennemgået en større modernisering med udvidelse af boligarealet og energivenlige tilvalg. Der er  bl.a. lavet solceller på taget. Villaen har en flot sammenhængende stil, hvor elementer, farver og materialer er gennemgående. Flotte lyse trælofter med spots, lyse gulve og mørke klinker på badeværelse og i bryggers. Villaen opvarmes af gulvvarme, to varmepumper og brændeovn. Elementerne i køkkenet og bryggerset er fra Svane og der er skiftet vinduer og døre i huset i 2014.

Villaen er oplagt til en større børnefamilie, da villaen er indrettet med fire store værelser (15-20 m2) og to badeværelser. Boligens kerne og samlingssted er rummeligt køkken/alrum/stue, hvor der nemt kan dækkes op til den store familiemiddag med 25 gæster til bords. Et lille trin ned til hyggelig stue med dejligt lysindfald fra mange vinduer. Fra alrummet er der adgang til 2 af husets værelser, hvor der til det ene er eget badeværelse og indgang – dette værelse er derfor også yderst aktuelt at indrette til andre formål, som f.eks. erhverv/hjemmearbejde eller ungdomsværelse.

Fra køkkenet er der adgang til rummeligt fordelingsværelse med stor skabsvæg og udgang til den skønne terrasse. Der er desuden to store værelser og lækkert badeværelse. Badeværelset er velindrettet med bred bruseniche, væghængt toilet og aflang nedsænket vask med to vandhaner, samt flotte vindueskarme.

Huset byder desuden på velindrettet bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, samt god plads til garderobe, opbevaring og teknik. Der er bl.a. installeret genvækstanlæg i huset.

Villaen er perfekt placeret på grunden med en nem og overskuelig forhave og indkørsel med plads til to biler. Baghaven har en fantastisk placering i forhold til solen, som kan nydes på den skønne terrasse, som er lagt i 2018. Haven er helt ugeneret og omkranset af beplantning. Der er opført et flot udhus med porte fra 2020, her er der god plads til opbevaring og her er den godkendte haveboring placeret.

Kort fortalt et spændende og vedligeholdelsesfrit hus, der skal ses.

Pris: 2.895.000

Udbetaling: 145.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.474

Energiklasse: D

Boligareal: 184 m2

Grundareal: 1.007 m2

Link til home.dkVilla – 9300 Sæby – Sadelmagervej 26 (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende, vedligeholdelsesfri og energivenlig familievilla' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER