Bekymret far om skolefyringer: jeg er decideret skræmt

Bekymret far om skolefyringer: jeg er decideret skræmt

27. marts 2023 - kl. 23:10 - af

Markus Andersen har skrevet dette indlæg: Jeg må sige, at jeg i forvejen var en bekymret forælder i forhold til Frederikshavn Kommunes fremfærd på skoleområdet. Men efter det nu er blevet bekræftet, at der skal fyres 12 stillinger i Distrikt Syd onsdag den 29. marts, så er jeg nu decideret skræmt. Det forlyder de andre distrikter tilsyneladende skal skæres lignende. Det samtidig med, at der ikke er faldende børnetal virker helt vanvittigt. Vores skoletilbud er med årene blevet af dårligere og dårligere kvalitet, da det ene område efter det andet er blevet skåret, ikke bare ind til benet, men IND I BENET.

Hvordan kan det på nogen måde forsvares, at der skal skæres 12 sæt hænder yderligere væk? Det kan sagtens mærkes at pædagogerne, lærerne og de øvrige ansatte på mine børns skole i forvejen løber for stærkt. Hvor er ambitionerne fra vores politikere på børne og ungeområdet?

Og nu gider jeg som forælder ikke at høre mere på, at politikerne ikke kan gøre noget, fordi der ikke er flere penge i ‘skolekassen’. Det handler om prioritering. Er der en vigtigere ting end at vores børn får en ordentlig skolegang med nok voksne til at varetage opgaven.

Hvis der ikke er nok penge i kassen, så må der komme flere penge i kassen fra start. Hvis vi som børnefamilie ikke har det godt i kommunen, så har kommunen ingen fremtid.

Vi kan og må som forældre ikke sidde det her overhørig.

En kommentar til “Bekymret far om skolefyringer: jeg er decideret skræmt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Bekymret far om skolefyringer: jeg er decideret skræmt”

  • Knud Pedersen

    Du kan jo prøve at undersøge, hvor mange (djøffer) der det seneste år er ansat i Frederikshavn kommune. Der var tidligere en skagbo der spurgte om det. Han fik hvis ikke noget svar, men de stiger i antal

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bekymret far om skolefyringer: jeg er decideret skræmt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger