Indflytningsklar, flot, moderniseret og velholdt villa med stor og lækker garage

Indflytningsklar, flot, moderniseret og velholdt villa med stor og lækker garage

26. marts 2023 - kl. 5:57 - af

home Sæby – Læsø: Unik ejendom bestående af flot, renoveret, indbydende og indflytningsklar villa samt en garage med værksted, der er ud over det sædvanlige både i størrelse, stand og funktion – perfekt til hobby eller erhverv fra privatadressen.

Villaen er i 2 plan, med en veludnyttet og mulighedsrig planløsning, der gør denne villa særdeles oplagt til en familie. På grundplan bydes velkommen i flot entre med god plads til overtøjet. Der er et flot rummeligt køkken i kvalitetsmaterialer og med fin spiseplads. I får et robust køkken med hårdfør granitbordplade og flotte lyse låger, der matcher de lyse klinker.

Stue med dejligt lys indfald, der er indrettet med både plads til sofahygge afdeling med tv og langbord til hele familien. I forlængelse af stuen er der et fint værelse, der med fordel kan indrettes til forældresoveværelse. Grundplan har desuden et flot rummeligt badeværelse med granitbordplade med integreret vask i skabsmiljø samt toilet og bruseniche. Her ud over et velindrettet bryggers med god plads til vaske- og tørrefaciliteter samt skabe til opbevaring. I grundplan er der gulvvarme i bryggers, entre, badeværelse og køkken.

Fra bryggerset er der flot mahonia trappe til 1. sal, der matcher bordplade og elementer i bryggers. 1. sal er oplagt til børne- teenageafdeling og byder på rummelig repos, der er indrettet til stue samt to store værelser, hvor af det ene har eget walk-in værelse Dette vil nemt kunne laves til et separat værelse, hvis der er behov for det. Slutteligt er der et badeværelse i god størrelse med bruseniche, toilet og skabsmiljø med to håndvaske.

Stor flot garage, der er indrettet med varmepumpe, lift og fuld lofthøjde i den ene del, alt imens der er plads til at parkere to biler og til at havet opbevaring på loftet. Et drømmested til dig, der drømmer om plads til hobby eller erhverv fra egen adresse. Lang flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer og hyggelig indhegnet have, der er nem at vedligeholde, så tiden kan bruges til afslapning i hyggelig pergola.

En central adresse i Østervrå city med gåafstand til indkøb, daginstitutioner, skoler og busser. Østervrå er en hyggelig by med et godt lokalsamfund, rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og svømmehal.

– Et flot bud på en indflytningsklar villa med stor garage, hvor alt står skarpt – såvel ude som inde.

Pris: 1.145.000

Udbetaling: 60.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.386

Energiklasse: D

Boligareal: 159 m2

Grundareal: 771 m2

Link til boligen: Villa – 9750 Østervrå – Hjørringvej 414 (home.dk)

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indflytningsklar, flot, moderniseret og velholdt villa med stor og lækker garage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER