Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby

Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby

11. marts 2023 - kl. 4:51 - af

Det er vanskeligt at sige, om det er naturen, vedligeholdet eller den spændende indretning, som driverværket på Mølholtvej 120. Én ting er sikkert – og det er, at I møder en unik og bevaringsværdig ejendom i forrygende flot stand. Boligen giver mulighed for at indrette flere enheder eller dedikere plads til liberalt erhverv, mens de fantastiske omgivelser hører til de allersmukkeste i hele Nordjylland.

Lad os derfor starte med beliggenheden. I har fem minutters kørsel til motorvejen samt gode busforbindelser til skole og by, men særligt for naturelskeren er der endnu mere at komme efter. Samme korte afstand har I nemlig til kysten, hvor Lyngså og Voerså hver især repræsenterer noget af det bedste, Østvendsyssel har at byde på. Mere lokalt er området ved Mølholt omkranset af skove, og bliv heller ikke overrasket, når rådyr eller kronvildt kommer på eventyr i jeres store, skønne baghave.

Det kræver nogle særlige metoder, når man skal opdatere ejendomme som denne, og nuværende ejer har været hele vejen omkring. Facaden er netpudset, sandblæst og malet. Tegltaget er fra 2002, og vinduerne er skiftet i 2014. Et nyere nedsivningsanlæg hører også til de praktiske opdateringer, men efterisolering, fibernet og et stort solcelleanlæg på 7,5 kW bringer moderne kvaliteter i spil. Selv det nye pillefyr fra Vølund er kun tre år gammelt.

Flere gode garager og mange udhuskvadratmeter giver masser af plads, så det samlede areal nærmer sig 500 m2 under tag. Selve boligen fordeler sig i halvandet plan, og med to køkkener, trebadeværelser og talrige værelser får I et imponerende råderum. For store, eventuelt sammenbragte familier er ejendommen det perfekte match, ligesom flere generationer eller erhvervsdrivende opleverrigtig fine forhold. Det hele sættes i scene af en unik charme, hvor de originale materialer træder i karakter på tværs af hele huset.

Velkommen.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Mølholtvej 120

Sagsnr.: 2450000044

Type: Villa

Boligareal: 208 kvm2

Grundareal: 3.329 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 4

Antal plan: 2

Byggeår: 1929

Renoveret: 1974

Pris: 1.195.000,-

Ejerudgifter: 1.418,-

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Mæglerhuset Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger