Dancenter flytter kontor fra Sæby til Ålbæk

Dancenter flytter kontor fra Sæby til Ålbæk

10. marts 2023 - kl. 1:02 - af

Dancenter/Danland har orienteret sine ferieboligejere om, at bureauet pr. 1. maj flytter kontoret fra Sæby til Ålbæk, hvor bureauets lokalkontor fremover vil håndtere driften.

Head of Service and Operation Kaye Rosengaard oplyser I orienteringsskrivelsen, at nøglehåndteringen stadig vil foregå via receptionen i Sæby, indtil andet meldes ud. Dancenter forventer snarest at kunne orientere yderligere herom.

Man anfører, at den daglige service af ens feriebolig fortsætter som hidtil med rengøring og eftersyn efter hvert endt lejemål, som det kendes i dag. ”Vi vil som altid stå til rådighed både for ejer og gæster,” påpeges det.

Chef for kontoret i Ålbæk, Michael Overgaard, understreger over for Sæby Avis, at den fortsatte daglige service med fx check og rengøring af udlejede huse i Sæby-området fortsætter. Han finder, at lukningen af kontoret på Sæby Søbad med flytning til Aalbæk er en god måde at effektivisere udlejningen på.

Fra anden side erfarer Sæby Avis, at man måske går over til et system med ”fysisk” nøgle via nøgleboks.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dancenter flytter kontor fra Sæby til Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER