Uggerhøj sætter fokus på kør-selv skiferien

Uggerhøj sætter fokus på kør-selv skiferien

22. januar 2023 - kl. 1:19 - af

Tusindvis af danskere kører snart på vinterferie. For mange familier er ferien i de nordiske fjelde eller i de smukke alper et af årets højdepunkter – en uges tid med hygge, nærvær og masser af sjov på løjperne er populært.
Det er vigtigt, at også bilen er i topform inden mødet med sneen og de massive kuldegrader. Derfor tilbyder Uggerhøj at tjekke kølervæskens frostsikring helt gratis og samtidig fylde beholderen med sprinklervæske helt op, også uden beregning.
Så uanset, om man skal på skiferie eller ej, kan det godt betale sig at dreje indenom hos den lokale Uggerhøj-afdeling i weekenden 21.og 22. januar eller 28.og 29. januar. –

www.uggerhøj.dk og Uggerhøj Facebook kan man præcist se, hvornår kontrol og opfyldning foretages, i de respektive afdelinger….

Uggerhøj får også besøg af ski-legenden Thomas Uhrskov de to weekends

Thomas Uhrskov vil øse ud af sin store viden om kør-selv skiferier og give gode ski-tips og tricks
i det hele taget.

– Mange skal måske afsted på skiferie for første gang og der kan være mange spørgsmål, inden man klikker skiene på, fortæller Thomas Uhrskov, som glæder sig meget til at møde en masse
ski-entusiaster i Uggerhøjs 6 afdelinger i Jylland.

– Vi glæder os til de kommende weekender med åbent hus og åbent fra kl. 11-16, fortæller kunde- og kommerciel direktør Flemming Thingbak, som videre fortæller, at man på Uggerhøjs hjemmeside og Facebook præcist kan se, hvornår Uhrskov kan opleves i den lokale Uggerhøj-afdeling.

Skal de gamle ski sælges?

I forbindelse med Thomas Uhrskovs besøg i Uggerhøj-forretningerne bliver der arrangeret brugt marked med skiudstyr. Så skal de gamle ski, støvler og lignende sælges, så tag dem på nakken og sæt dem til salg hos Uggerhøj. Der er et begrænset antal pladser til brugt markedet, du kan se på både Uggerhøjs hjemmeside og Facebook, hvordan du bestiller en gratis plads.

Vind et gavekort på kr. 15.000 til en skirejse

Højmark Skirejser er samarbejdspartner med Uggerhøj i forbindelse med de to ski-weekends.

Uggerhøj har sammen med Højmark Skirejser sat et gavekort på hele kr.15.000 på højkant
– man skal blot svare på et par enkelte spørgsmål i forretningen for at deltage.
Vinderen udtrækkes af Thomas Uhrskov og offentliggøres 1. februar.

Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier for bl.a. familier, grupper, skoler og virksomheder. Derudover er Højmark Rejser kendt for sine temature, guideservice og ikke mindst deres Alpeffect Hotels, deres egne hoteller i Østrig. De arrangerer skiferier og skirejser til Østrig og Italien med 12 forskellige rejsemål fordelt i de østrigske Alper og de italienske Dolomitter og Alper.

I 2017 kunne Højmark Rejser fejre 25 års jubilæum, hvilket betyder mere end 30 års erfaring i at arrangere skirejser. De 30 års erfaring betyder ligeledes, at de, fra både kontoret i Danmark og hos guiderne på destinationerne, yder gæsterne den bedste rådgivning og service. Udover skirejser arrangerer Højmark Rejser også aktive sommerrejser på udvalgte egne hoteller i Østrig. Medlem af rejse-garantifonden 1226.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uggerhøj sætter fokus på kør-selv skiferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER