Boligselskab ønsker at udleje ældreboliger i Præstbro

Boligselskab ønsker at udleje ældreboliger i Præstbro

22. januar 2023 - kl. 2:33 - af

Boligselskabet Nordjylland ansøger Frederikshavn Kommune om dispensation til erhvervsmæssig udlejning for 4 ældreboliger beliggende på Hovedgaden 1 i Præstbro. Ønsket behandles på Økonomiudvalgets kommende møde den 25. januar.

De 4 boliger er oprindeligt blevet opført som ældreboliger i tilknytning til det daværende Præstbro Ældrecenter. Ældrecentret er nu nedlagt og solgt til Fonden SEMAI, der driver bosted for borgere over 18 år med sindslidelser og misbrugsudfordringer.

Fonden ønsker at købe de 4 ældreboliger, men da dette er en længere proces, ønsker Boligselskabet Nordjylland at udleje ældreboligerne til Fonden i den mellemliggende periode. Der har siden 2013 været problemer med at leje ældreboligerne ud.

Ifølge bekendtgørelse om udlejning af almene boliger kan Byrådet godkende, at ældreboliger med ekstraordinære udlejningsvanskeligheder kan anvendes til erhvervsmæssig udlejning i en tidsbegrænset periode på 2-3 år. Kommunen betaler efter aftale med boligselskabet ikke ”tomgangsleje” på ældreboligerne.

Kommunens Center for Teknik og Miljø indstiller forud for mødet, at der gives dispensation til erhvervsmæssig udlejning af boligerne i en periode på 3 år, mens der arbejdes på et salg.

Tekst: Per Rye

 

 

En kommentar til “Boligselskab ønsker at udleje ældreboliger i Præstbro” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Boligselskab ønsker at udleje ældreboliger i Præstbro”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligselskab ønsker at udleje ældreboliger i Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER