Et forår med vilde fortællinger fra virkeligheden

Et forår med vilde fortællinger fra virkeligheden

15. januar 2023 - kl. 7:02 - af

Nu er det tid igen, forårssæsonens arrangementsprogram fra Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune rammer gaden torsdag den 19. januar, sprængfyldt med sjove, spændende, inspirerende og underholdende tilbud til både store og små.

Sammen skal vi bl.a. dykke ned i vilde fortællinger fra den virkelige verden, og så skal vi møde og lytte til en masse spændende og kendte kulturpersonligheder.

Sæsontemaet er ’Vilde fortællinger’, der sætter spot på de steder, hvor virkelighedens historier har det med at overgå fiktionen og endda vores egen fantasi. ’True crime’ og krimier er populære som aldrig før, og vi drages af det, der skræmmer os, det mystiske og det vi ikke helt forstår. Derfor kan du bl.a. møde retsmediciner Hans Petter Hougen og forsvarsadvokat Mette Grith Stage, som begge har beskæftiget sig med nogle af de mest spektakulære kriminalsager i Danmark. Journalist Anders Agger kigger forbi og fortæller om de mennesker, han har mødt i helt særlige miljøer i dokumentaren ’Indefra’. Og sammen med Thure Lindhardt og Rune Skyum-Nielsen skal vi udforske, hvordan stifteren af Tvind, Mogens Amdi Petersen, blev til.

Vilde sammensværgelser, rænkespil og komplotter bliver udforsket, når Thomas Sloth fortæller om forskellige konspirationsteorier, som er så vilde, at de kan få de fleste af os til at tvivl på, om vi virkelig kender sandheden.

Vi kender alle nogen, som kender nogen, der har oplevet noget ’mellem himmel og jord’. I foråret kan du få vilde førstehåndsberetninger eller måske endda selv mærke den spirituelle verden, når vi får besøg af bl.a. to clairvoyante medier, og når spørgsmålet lyder fra Mikkel Egelund: ’Er der nogen?’

Vi elsker litteratur og bæredygtighed
På biblioteket elsker vi litteratur, så naturligvis har vi flere spændende forfattere, der kommer og fortæller om deres seneste udgivelser. Vi glæder os meget til at tage i mod Kirsten Thorup, Svend Åge Madsen, Benjamin Koppel og Hanne-Vibeke Holst for blot at nævne et par stykker.

Vi får også besøg af sangeren Flemming ’Bamse’ Jørgensens enke Käte Jørgensen og Jens Ove Friis pladedirektør og personlige ven, som vil åbne for kærlige anekdoter og personlige historier fra Bamses liv og karriere.

Børnene og de unge kan bl.a. komme helt tæt på krybdyr, der bliver en Børnedag i Sæby, og så skal de yngste hygge med teaterforestillinger. Girl’s Night er tilbage i Skagen, i Frederikshavn er der LAN Party, og vi har naturligvis også krea-arrangementer – herunder en smykkeaften med veninderne. Husk også at kigge forbi i vinterferien, som bliver monster-fed!

Vildt mange gode oplevelser
Det koster ikke noget at gå på biblioteket, og vi har vildt mange gode tilbud på hylderne. Lige nu sidder du med vores nye forårsprogram, fyldt med vilde historier, gode oplevelser og tilbud til hele familien, noget er helt gratis, andet er til moderate billetpriser.

Du finder alle bibliotekets arrangementer og mere til i det 68 sider store og farvestrålende program, som du kan hente på et af de fem biblioteker fra 19. januar. Eller du kan se den digitale udgave på hjemmesiden: bibl.frederikshavn.dk, hvor du også kan bestille billetter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et forår med vilde fortællinger fra virkeligheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER