Gudstjenester hen over nytåret i Sæby Kirke

Gudstjenester hen over nytåret i Sæby Kirke

28. december 2022 - kl. 5:49 - af

Hen over nytåret er der flere muligheder for at gå til gudstjeneste i Sæby Kirke. Nytårsaften d. 31. december kl. 15.30. Her siger vi tak for alt godt i det gamle år, og beder om, at Gud vil være der med sin beskærmelse i det nye år. Efter gudstjenesten er der mulighed for at ønske hinanden et godt nytår med et glas champagne og kransekage.

Allerede nytårsmorgen, på det nye års første dag, er der mulighed for at være med til gudstjeneste kl. 10.00.

Og Helligtrekongersaften, der efter gammel tradition udgør afslutningen på julefejringen, er der aftenmeditation kl. 20.00. Efter denne korte gudstjeneste, er der mulighed for at mødes i Klosterfløjen til en kop kaffe/the m.m. og høre lidt om Helligtrekonger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjenester hen over nytåret i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER