Dejlig villa attraktivt beliggende på lukket villavej nær Sæby Skole

Dejlig villa attraktivt beliggende på lukket villavej nær Sæby Skole

4. december 2022 - kl. 4:37 - af

EDC Lars Jensen: Sydbyen finder I et af Sæbys mest eftertragtede villakvarterer. Her er det nemt at finde sig til rette i den rolige atmosfære, som området er meget kendt for. Hjulmagervej 55 er ingen undtagelse. Her får I en fantastisk beliggenhed på en lukket vej. Den helt ideelle placering for børnefamilien – her kan de trygt færdes på de gode stisystemer. Sæby skole ligger knap 200 meter væk, hvor en lille sti forenden af den blinde vej fører børnene direkte til Sæby skole, hvor der er 0-4 klasse. Lige overfor skolen finder I desuden fodboldklubben IF Skjold Sæby. For forældrene er der under 1,5 kilometer til supermarked og specialforretning.

Udover den attraktive beliggenhed, får I her et velholdt hus fra 1974, hvor en tilbygning af stuen i 1983 giver jer hele 168 boligkvadratmeter at boltre jer på. Boligen råder over et originalt bryggers og en særskilt entre. Fra entreen er der adgang til et lyst køkkenalrum, hvor det hvide Invita køkken blev etableret omkring år 2015. I denne Periode blev der desuden lavet nye gulve og lofter. I forbindelse med køkkenet får I en fin spiseplads, hvor den ene af husets to stuer findes i forlængelse heraf. Her er der god plads til at invitere gæster på besøg. Også i den anden stue, som er tilbygningen til huset, er der masser af plads. Denne stue har desuden adgang til husets terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solen. Derudover byder huset på 3 værelser, et disponibelt rum samt et stort badeværelse med bruseniche.

Med en grund på 821 kvadratmeter er der også her god mulighed for at udfolde sig. I får en særdeles hyggelig have med skøn beplantning som blandt andet et abetræ samt æbletræ. Herudover er haven indrettet med drivhus, hvor I her får mulighed for at dyrke jeres egne grøntsager. Derudover får I en fin garage med indbygget værksted på i alt 38 kvadratmeter, som giver jer god mulighed for opbevaring samt mulighed for at holde bilen tør året rundt.

Skal I med ud at se denne fantastiske villa? Så tøv ikke – Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005658

Type: Villa

Boligareal: 168 m2

Grundareal: 821 m2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1974

Pris: 1.595.000 kr.

Ejerudgifter: 1.995 kr.

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dejlig villa attraktivt beliggende på lukket villavej nær Sæby Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger