Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!

Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!

31. oktober 2022 - kl. 7:56 - af

Nej, du kan ikke stemme på Lars fra Græsted. Pia Olsen Dyhr eller Søren Pape Poulsen står heller ikke på din stemmeseddel i Nordjylland. Den indeholder ”kun” de kandidater, som er opstillet i Nordjylland. Folketingsvalget handler også om at stemme lokale kandidater ind på Christiansborg. Thyboerne er ”verdensmestre” i den disciplin. Dem skal vi lade os inspirere af, hvis vi vil have flere vendelboer i Folketinget.

Jeg er en af få kandidater, som bor i Vendsyssel. Faktisk er vi kun to kandidater i Frederikshavnerkredsen, som bor i Frederikshavn Kommune. Det er – mener jeg – en stor styrke og også min største motivation for at stille op. Jeg vil bygge bro mellem Vendsyssel og Christiansborg udtaler Mette Hardam.

Det er helt afgørende, at du stemmer personligt på mig, hvis du ønsker en lokal Venstre-politiker i Folketinget.

Jeg er ikke som de andre. Jeg lover ikke guld og grønne skove. Det er der til gengæld mange andre, der gør i denne valgkamp, og vi ved alle, at det til syvende og sidst drejer sig om at kunne tælle til 90 for at få noget gennemført.

Men jeg lover, at jeg tager arbejdshandskerne på. Det kan jeg og har gjort i mere end 30 år i det private erhvervsliv, og jeg vil kæmpe for, at Vendsyssel bliver prioriteret i beslutninger, så det altid vil være attraktivt at bo og leve i Vendsyssel.

Vi kan ikke ændre på, at vi er fra ”udkanten”, men vi kan sørge for, at ”udkanten” får en stemme på Christiansborg. Det vil have utrolig stor betydning for Vendsyssel at have en ”nær kontakt” til Christiansborg.

Jeg har brug for massiv lokal opbakning, hvis Frederikshavnerkredsen (Læsø) skal bryde 20 års fravær af Venstre lokalt i Folketinget. Jens Christian Larsen (2001-2005) var Venstres sidste medlem af Folketinget.

Frederikshavn Kommune har brug for et folketingsmedlem, som bor og lever i landets nordligste kommune. Med al respekt – hvad enten du er rød, grøn eller blå, så er det vigtigt at stemme lokalt. Husk det, når du står i stemmeboksen tirsdag den 1. november. Mette Hardam står som nr. 1 på Venstres liste i Frederikshavnerkredsen (Læsø).

3 kommentarer til “Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Uanset om du er rød, grøn eller blå – så stem lokalt!”

 • Det kan jeg anbefale , Mette Hardam , er lokal og er en stor støtte for det lokale erhvervs-liv.

  SÅ STEM PÅ METTE HARDAM.

  Minksagen vil ingen ende få , avlerne mangler , at få udbetalt , nogle siger det er fordi regningen bliver ikke på 19 – 20 milliarder
  men snarere 40 – 50 miliarder .

  med venlig hilsen

 • Ævl og kævl, og hvis min r.. var spids.
  Kom nu ind i kampen. Det er bare så nemt at skyde på andre. ”Nogle” siger, ja måske, men jeg har hørt at “nogle” har sagt det bliver mindre. Det bliver det bare ikke mere retfærdigt af. Jeg kan godt forstå der er mange frustrerede minkavlere, fordi de mangler at få deres erstatning. Det er ikke i orden.
  Men hvorfor skal i politikere altid skyde på hinanden, i stedet for at komme med noget sagligt og konkret, på hvordan I ville løse Danmarks problemer til gavn for danskerne. For det er vel ikke sådan at det bare handler om at blive valgt, og så kan I gøre som I vil. Jeg kan ikke forstå at af mange tiltag der rammer den brede befolkning, ikke skal gælde vores politikere.
  Der går jo snart ikke en dag, hvor politikerne bliver udstillet i pressen. Nu har den ene eller den anden, gjort sådan og sådan. Og der er jo ikke forskel på om det er rød eller blå blok.

  Men det kan du måske forklare mig. Godt valg til alle, og må dem der vil os danskere noget godt, VINDE.

 • Det første Mette Frederiksen lovede, var at minkavlere ville få fair og hurtig sagsbehandling efter tvangsnedlukning.

  Nu går der rygter om sagerne først afsluttes i 2027 eller 2031.

  Nordjylland er Socialdemokratisk højborg, forstå det hvem der kan.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uanset om du er rød, grøn eller blå - så stem lokalt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER