Seniorfest var en succes: 75 års fælles fødselsdag kommer til Sæby

Seniorfest var en succes: 75 års fælles fødselsdag kommer til Sæby

28. oktober 2022 - kl. 14:16 - af

I tirsdags afholdt Frederikshavn Kommune arrangementet 75 års fødselsdag. 150 fødselarer fra Frederikshavn og omegn, der i år er fyldt 75 år og dermed født i 1947, deltog i arrangementet. Og det var en succes. Derfor kommer arrangementet også til Sæby og Skagen næste år.

– Det glæder mig, at tilbagemeldingerne fra arrangementet er positive. Det gør, at administrationen nu planlægger, at tilsvarende arrangementer afvikles i Skagen og Sæby. Og det giver god opmærksomhed på de forebyggende indsatser på ældreområdet, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Ole Rørbæk Jensen.

Arrangementets formål er at fortælle om de tilbud, der er til ældre i kommunen. 75 års fødselsdag er et tilbagevendende arrangement og har tidligere været afholdt som et oplæg. Men i år var der som noget nyt forskellige stande, som deltagerne kunne besøge. Her kunne de møde forskellige foreninger, kommunale tilbud og kulturinstitutioner, og få en snak om det gode seniorliv.

– De lokale foreninger og frivillige skal også have stor tak for at være med. De er betydningsfulde, også når det gælder om at skabe relationer, som kan forebygge ensomhed og øge sundheden, siger Ole Rørbæk Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Seniorfest var en succes: 75 års fælles fødselsdag kommer til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER