“Hvile – bare at være” er temaet for aftenmeditation i Sæby Kirke

“Hvile – bare at være” er temaet for aftenmeditation i Sæby Kirke

19. oktober 2022 - kl. 9:51 - af

Torsdag den 20. oktober kl. 20.00 er der igen aftenmeditation i Sæby Kirke.

Det er en gudstjeneste på 30 – 40 min. med god tid til reflektion og stilhed.

Temaet er denne gang: ”Hvile – bare at være”.

Aftenmeditationerne er gudstjenester på lidt over en halv time med god tid til refleksion over temaet på baggrund af nogle bibelord, god tid til bøn og god tid til at nyde musikken, og de mange levende lys, der er tændt i kirken på et tidspunkt, hvor det er tusmørke udenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER