Blind fortæller til suppeaften

Blind fortæller til suppeaften

10. oktober 2022 - kl. 6:24 - af

Torsdag den 27. oktober kl. 18 kommer Lene Jensen fra Frederikshavn til suppeaften i Mariehuset på Strandgade 13 i Sæby.

Lene vil fortælle, hvordan hun som blind klarer dagligdagen. Det er et handicap at være blind, men ikke mere end man kan indrette sig godt med det. Lene Jensen har både sin hjælper og sin førerhund med. Derudover medbringer hun diverse hjælpemidler, som hun bruger i dagligdagen og hun fortæller, hvordan disse bruges. Efter indlægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til tilværelsen som blind.

Som sædvanlig er der udover foredraget både aftensmad, hygge og fællessang til Sæby Kirkes suppeaften.

Tilmelding til kirkekontoret senest den 25. oktober af hensyn til maden.

Alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blind fortæller til suppeaften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER