Fra sygeplejerske til borgmester

Fra sygeplejerske til borgmester

7. oktober 2022 - kl. 2:28 - af

Sikke en aften Lokalrådet i HK Vendsyssel fik sammen med mennesket Birgit S. Hansen, da der mandag aften var inviteret medlemmer fra hele Vendsyssel fortæller Lilly Pedersen fra bestyrelsen.

Vejen fra det, at gå sygepleje vejen og til at blive borgmester i Frederikshavn Kommune, blev brolagt med omsorg og fokus på den sociale indignation. Fra hjemmet har Birgit altid lært, husk nu at der er mennesker der er alene. Har du været forbi din nabo der er alene, sagde far altid, vi kan altid undvære lidt æbler eller andet, men vi kan også undvære omsorg for andre.

Birgits mor Tove var det kærlige og omsorgsfulde, centrum der var der for alle, når der var møde i Byrådet, som Birgits far Svend sad i 38 år, så skete det tit, at de lige skulle med hjem bagefter og have lidt natmad, det overskud var der også i familien.

Birgits familie betyder rigtig meget for hende kunne man nemt mærke og den flotte soldat der blev hendes livs kærlighed, René er hendes base i hjemmet. De 2 dejlige børn betyder selvfølgelig alt for dem begge.

Som Byrådspolitiker, og ikke mindst som Borgmester kommer Birgit også af og til i stormvejr, men det skal man kunne tåle. Det er ikke alle der behøver at være enige, men man skal kunne snakke sig til en løsning, det er vigtigt.

Hele salen, som var fyldt, lyttede intens og der var efter oplægget fra Birgit en god spørgeløst. Vi kan da kun være stolte af, at vi har en Borgmester der siger det hun mener og ja af og til kommer galt afsted i forhold til etikette, men det gør bare at hun er endnu mere nede på jorden som os andre, slutter Lilly Pedersen fra Lokalrådets bestyrelse. Vi nød det alle, og siger tak fordi vi fik lov at komme helt tæt på mennesket Birgit S. Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra sygeplejerske til borgmester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER