Understed Forsamlingshus er toptunet og klar til flere arrangementer

Understed Forsamlingshus er toptunet og klar til flere arrangementer

6. oktober 2022 - kl. 6:08 - af

Understed idrætsforening har fået støtte til at udskifte taget på deres forsamlings-og klubhus.

Bestyrelsen for Understed idrætsforening har svært ved at få armene ned. Samlingsstedet i Understed er toptunet, og foreningen har netop færdiggjort et projekt med udskiftning af taget på deres forsamlings- og klubhus. Det har kun været muligt med støtte fra fonde. Vi er meget glade for at LAG nord, Mehlsen fonden, Nordea- fondens ” liv i det lokale”, og Nykredits fond har valgt at støtte en lille forening som Understed idrætsforening. Det betyder virkeligt meget i et lille lokalsamfund.

Det nye tætte tag vil bidrage til at opretholde den indendørs aktivitet i Understed idrætsforening. Foreningen glæder sig især til, at de igen kan åbne cafeteriet for fodboldspillere og tilskuere, når der spilles fodboldkampe i Understed, ligesom, det på sigt bliver muligt at anvende cafeteriet til mindre arrangementer for borgere i Understed. Forsamlingshuset har ikke været berørt af renoveringen, det lejes fortsat ud, ligesom der hver onsdag arrangeres bankospil, hvor både beboerne fra Understed og folk udefra samles for at spille banko.

Understed idrætsforening og borgerforening er med i Danmarks Motionsuge i uge 41, og vi fejrer samtidig projektet med udskiftningen af taget er afsluttet.

Derfor holder vi åbent hus den 15. oktober 2022, fra kl. 10.30, hvor alle er velkomne.

Det bliver muligt at gå en tur i et af Frederikshavn kommunes flotteste naturområder. Der er guidede ture på 5 eller 10 km. Børnene kan blive guidet i at skære et flot og uhyggeligt græskar eller spille bordfodbold. Herrerne spiller kamp kl. 13, og der er mulighed for at købe lidt til ganen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Understed Forsamlingshus er toptunet og klar til flere arrangementer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER