John Mogensen Live i Lyngså Boldklub

John Mogensen Live i Lyngså Boldklub

6. oktober 2022 - kl. 7:50 - af

zLørdag den 1. oktober blev der afholdt John Mogensen Live koncert i Lyngså Boldklub. Desværre var besøgstallet kun på 36, hvilket svarer til lidt under halvdelen af dem, som der ellers ville være plads til, men dette forhindrede ikke boldklubben i at skabe en helt fantastisk aften for de fremmødte, som fik fuld valuta for pengene.

Dørene blev slået op kl. 18.00, hvor der blev serveret hjemmelavet skipperlabskovs ad libitum, og til dem som ikke var til skipperlabskovs, blev der solgt pølser og brød i kiosken. Lyngså Boldklub havde lavet en specialaftale med Kildespring om levering af Hancock fadøl, hvilket betød, at der kunne sælges iskolde fadøl til kun 25 kr. stykket.

Kl. 20.00 gik John Mogensen Live så på scenen og leverede et brag af en koncert, som nærmere var et helt underholdningsshow med masser af fortællinger og anekdoter mellem de bedste af John Mogensens sange leveret på et utroligt højt niveau. Der opstod nærmest en form for intimkoncert, hvor musikerne på scenen hele aften ping pongede med publikum til alles store fornøjelse Tænk at 2 musikere og 36 publikummer i samarbejde kunne få salen til at koge, for det kunne de i den grad.

Flere af de fremmødte har efterfølgende rost arrangementet til langt over skyerne, og brugt store ord som ”den bedste koncert de nogensinde har været til”, ”dem, som ikke var med, skulle lige vide hvad de gik glip af” og ”topunderholdning”.

Lyngså Boldklub var ellers indstillet på at nedlægge dette årlige indendørs koncertarrangement efter den sløje tilmelding, men oven på de meget positive tilbagemeldinger, samt at man faktisk holder skindet noget nær på næsen, økonomisk, så har man nu besluttet at give koncerten en chance til. Dog vil arrangementet blive flytte frem til foråret, hvor der er langt mere plads i kalenderen. Boldklubben må erkende, at efterårsprogrammet har været for presset i år, efter man rykkede landliggerfesten til august måned. Om man prøver John Mogensen Live igen eller finder på noget nyt, findes der ud af snarest.

Den 29. oktober holdes der ålegilde og den 12. november julefrokost, så programmet er spækket. Mere information om de to kommende arrangementer finder man ved at følge boldklubben på deres Facebook side, eller ved at se på klubbens hjemmeside www.lyngsaaboldklub.dk

Tusind tak til John Mogensen Live for et brag af en aften, og tusind tak til alle fremmødte for at skabe den helt rigtige feststemning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'John Mogensen Live i Lyngså Boldklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER