Frivilligt arbejde i Sæby – Åbent Hus i Røde Kors Sæby

Frivilligt arbejde i Sæby – Åbent Hus i Røde Kors Sæby

6. oktober 2022 - kl. 12:07 - af

Der er mange muligheder for at lave frivilligt arbejde i Sæby. En af dem er frivilligt arbejde for Røde Kors Sæby. Derfor er der på lørdag d. 8. oktober Åbent Hus i Røde Kors-huset i Sæby, Krystalgade 3. Det er kl. 10.30 til 13.

Her kan man høre om mulighederne for gøre en indsats for Røde Kors, både lokalt i Sæby og Danmark – og for internationalt hjælpearbejde. Det kan handle om at være besøgsven for ældre i Sæby-området, om at være med til at lave lokale ferielejre for børn, der ellers ikke kommer på ferie, at være med i Genbrugsbutikken, strikke eller syn produkter der sælges i butikken eller hjælpe i den ugentlige lektiecafé.

Ved at lave frivilligt arbejde for Røde Kors er man ikke kun med til at gøre en indsats for andre. Man kommer også ind i et fællesskab omkring den opgave, man påtager sig, understreger formand for Røde Kors Sæby, Inge Carlé.

På lørdag vil man kunne møde nogle af dem, der allerede er engagerede i det frivillige arbejde og få mere at vide om, hvad det går ud på inden for de forskellige aktiviteter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frivilligt arbejde i Sæby - Åbent Hus i Røde Kors Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER