Speedway finale blev til en festlig aften på Sæby Bryghus

Speedway finale blev til en festlig aften på Sæby Bryghus

4. oktober 2022 - kl. 14:30 - af

I lørdags blev der afholdt finale i Speedway Grand Prix og på Sæby Bryghus blev den festlige begivenhed vist på storskærm. 30-35 speedway-interesserede personer mødte op.

Aftenen startede ud med en stadionplatte med tilhørende øl og vin. Løbet startede kl. 19:00 og her var stemningen høj. De fulgte grundigt med de danske drenge, som gjorde det godt i de indledende heats, men kun Leon klarede sig videre til finalen. Mikkel Michelsen endte som nr. 5 og Leon Madsen som nr. 3.

Leon er dog blevet nr. 2 i den samlede stilling i Grand prix’et, og næste år indtager han forhåbentlig en førsteplads og bliver en ny verdensmester.

Aftenens Speedway Grand Prix blev i år kun vist på Discovery. Her var en konkurrence om at sende stemningsbilleder ind, der viste, hvordan stemningen var til aftenens løb hos seerne. Det vandt gæsterne på Sæby Bryghus!

Alt i alt en hyggelig aften, som de speedway-interesserede håber gentager sig igen næste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Speedway finale blev til en festlig aften på Sæby Bryghus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER