Trommer, bas og saxofon til rytmisk gudstjeneste

Trommer, bas og saxofon til rytmisk gudstjeneste

3. oktober 2022 - kl. 5:39 - af

Søndag den 9. oktober kl. 19.00 er der rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke.

Organisten har skiftet orglet ud med et klaver, og spiller sammen med et band bestående af trommer, bas og saxofon ligesom, der vil være korsangere med i de anderledes toner. Det er levende rytmisk musik, kald det bare kirkepop, når det er allerbedst. Alle deltagerne får også mulighed for at være med til at synge.

Gudstjenestens forløb er anderledes end ved en traditionel søndagsgudstjeneste. Det foregår i kirkens sideskib.

Kom og vær med, hvis du har lyst til at være en del af, en lidt anderledes gudstjeneste. Du er velkommen, hvad enten du er ung eller gammel eller midt imellem. Det er igen en gudstjeneste, der giver troen liv og godt humør.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Trommer, bas og saxofon til rytmisk gudstjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER