Simple råd til hjemmetræning

Simple råd til hjemmetræning

3. oktober 2022 - kl. 15:21 - af

Du sukker måske allerede ved tanken om sved-lugtende fitness lokaler og kø til træningsmaskinerne, men du vil gerne i gang med at træne. Bare rolig, cardio- og styrketræning behøver ikke at foregå i et fitnessscenter. Det kan også foregå i hjemmet – og det er der faktisk mange fordele ved. Du sparer tid, du sparer penge og du undgår at stå i kø. Men hvordan kommer du i gang med hjemmetræningen? Læs med her og få en række råd til, hvordan du kommer til at elske træningen i hjemmet.

Få styr på motivationen  

Når træningen foregår i hjemmet, kan det godt være svært at tage en aktiv beslutning om at skifte sofaen ud med træningsmåtten. Hvis du ikke allerede ved, hvad der motiverer dig, så skal du prøve dig frem. Du kan for eksempel starte med at lave en god træningsplayliste. Eller måske er det træningsvideoer der sørger for, at du får pulsen op. På YouTube kan du finde alt fra dansevideoer til styrketræningsvideoer og meget mere. Hvis du ikke er så meget til at træne i stuen, så kan du også skifte hjemmet ud med udendørstræning. Find en god løbesti i nærheden af dig eller en park, hvor du kan styrketræne.

Lav et træningsprogram  

Det kan godt være svært at overskue, hvordan man skal starte med at træne og vide hvilke øvelser, der er gode. Men med et træningsprogram kan du danne dig et overblik over, hvordan du skal gribe din træning an. På internettet findes der forskellige gratis træningsprogrammer, der både henvender sig til nybegyndere og øvede. Hvis du vil have et træningsprogram der er skræddersyet til dig, så er det også muligt at købe et træningsforløb hos en træningscoach. Der findes mange forskellige træningscoachs, du kan vælge i mellem.

Godt udstyr hjælper til en god træning 

Du skal selvfølgelig ikke til indrette hele din stue eller garagen til et fitnesscenter, men det er godt at købe noget udstyr, der kan hjælpe dig til en bedre træning. Først skal du have noget træningstøj, du føler dig tilpas i. Derudover er en træningsmåtte er et must-have, når du starter hjemmetræningen op. Den kan bruges til mange forskellige øvelser og træningsformer. Træningselastikker er også værd at investere i, og de kan både bruges til arm-, ben- og rygtræning. Hvis du vil gå all in på styrketræning, så bør du også købe vægte. De kan fås i forskellige størrelser og nogle kan endda skilles ad, så de ikke fylder i hjemmet.

Er du klar til at træne nu – eller? 

Vil du vildt gerne købe et træningsprogram, der er tilpasset til dig? Eller vil du gerne optimere dit hjemmefitness med nyt træningsudstyr? Men du synes, det bliver lidt for dyrt. Det er der råd for. Du kan nemt og hurtigt låne 5000 kr. hos KreditNU, hvor pengene kommer ind på din konto så snart din ansøgning er godkendt. Er du klar til at realisere dit nye træningseventyr?

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Simple råd til hjemmetræning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER