Sæby Handel skruer ned for julebelysningen

Arkivfoto

Sæby Handel skruer ned for julebelysningen

3. oktober 2022 - kl. 14:31 - af

– I Sæby Handel har vi i samarbejde med Frederikshavn kommune og de øvrige handelsstandsforeninger i kommunen besluttet, at julelysene først tændes 25. november og slukkes igen 3. januar, fortæller aktivitetschef Henrik Christensen og fortsætter:

“Vi må som alle andre udvise samfundssind, og det vil jo sende et helt forkert signal, at vi “bare” gør, som vi plejer. Vi har derfor i Sæby Handel i samarbejde med Bjarne Nedergaard fra Søren Jensens Eftf. gennemgået julebelysningen og fundet reduktioner svarende til 50% af normalen i Sæby.

Det har dog samtidig været vigtigt for os, at byen ikke kommer til at ligge øde og sort hen uden julehygge i december, vi skal bare tænke alternativer og være kreative”, lyder det optimistisk fra Henrik Christensen.

Han vil i denne uge sammen med den øvrige bestyrelse drøfte de muligheder, der er, for at Sæby til trods for besparelserne fortsat fremstår smukt julepyntet og hyggelig fra 25. november, også selvom julebelysningen kun er tændt i 40 dage, hvilket er en reduktion af tændings perioden på mere end 40 procent ud over de 50% af lysene, som slet ikke kommer op i år.

Julelysene vil derfor efter fælles aftale, kun dagligt være tændt i tidsrummet fra 15.00-22.00.

– Vi håber på folks forståelse og appellerer naturligvis til, at folk husker at handle lokalt trods alt. Vi skal nok gøre vores til, at der bliver både aktiviteter og julehygge i massevis, slutter Henrik Christensen.

3 kommentarer til “Sæby Handel skruer ned for julebelysningen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Sæby Handel skruer ned for julebelysningen”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handel skruer ned for julebelysningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER