100 års jubilæum for fuld musik

100 års jubilæum for fuld musik

3. oktober 2022 - kl. 12:04 - af

Lørdag var dagen, hvor Kalhøj kunne fejre jubilæum på adressen i Vestergade i Sæby. 100 år med klude under samme tag, noget af en bedrift, mente mange af de fremmødte.

Dagen blev fejret med gode tilbud, fadøl og ikke mindst en hotter, hvilket man jo aldrig går fejl af. Det var der tydeligvis andre end avisens udsendte, der mente, da køen til pølsevognen var lang og stort set vedvarende i hele butikkens åbningstid – ingen gik sultne hjem. Der blev langet tæt på 400 hotdogs over disken.

Klokken 11 kunne man så udover at nyde synet af menneskemængden, lytte til toner fra Sæby Garden, der havde taget opstilling lige overfor butikken, ja tættere på kunne de ganske enkelt ikke komme, grundet kødranden af mennesker, der lige skulle se, hvad her foregik. Og som det sig hører til, blev der naturligvis også spillet fødselsdagssang, inden Garden efter en god ½ times tid rundede af for denne gang.

Indenfor var butikken, som altid, top trimmet og masser af kunder søgte nysgerrigt rundt, mens en tydelig begejstret, beæret og glad Hans Ole Kalhøj fik hilst på, og guidet i retning af de mange spændende vare og ikke mindst fadølsanlægget, der i dagens anledning blev bestyret af Per Hegaard.

– Det har været en fantastisk dag med mange dejlige historier, hilsner og gaver. Det var langt over mine forventninger. Det er den dag med mest salg nogensinde. Vi har haft rigtig mange kunder fra både Sæby og ikke mindst Frederikshavn, og det skal vi bestemt være glade for i disse tider. Jo flere kunder, der kommer til byen, jo mere liv og omsætning til glæde for alle, lød det fra Hans Ole Kalhøj, efter butikken var lukket.

– Nu venter nye tilbud og en ny uge lige om hjørnet, så der er nok at glæde sig til, lød det med et smil fra jubilaren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '100 års jubilæum for fuld musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER