Home Sæby – Læsø præsenterer villa i Sæby midtby

Home Sæby – Læsø præsenterer villa i Sæby midtby

2. oktober 2022 - kl. 6:12 - af

home Sæby – Læsø: Villa i Sæby midtby, hvor der er kræset om detaljer og god kvalitet.

Vi kan præsentere denne liebhaverejendom i Sæby på Barbras Alle 8, som ikke blot er en villa midt i Sæby centrum, men en villa, der ligger langt over det sædvanlige og som scorer topkarakterer på indretning, design og kvalitet. Desuden har villaen et unikt, stilfuldt og gennemført udtryk både inde og ude.

Grundplan er indrettet med elegant entré med stort glasparti og glas til husets samlingssted – et stort lyst og åbent opholdsrum med god plads til langbordet og hyggelig nedsænket stue, som har store vinduespartier mod haven. Der er uendeligt mange detaljer i boligen og de mange velplacerede vinduespartier giver et helt specielt lysindfald. Flot åben trappe, som med sit design er et kunstværk i rummet, fører til 1. sal. I forbindelse med det store alrum er der skydedør til et flot lyst vinkelkøkken med spiseplads. Fra entréen er der adgang til et moderne bryggers med vaskefaciliteter, stålbordplade med vask og gode skabe til garderobe samt til lille gang med skabe der fordeler til lækkert badeværelse og et dejligt værelse.

På første sal fungerer reposen som fordelingsgang og hyggelig stue med udgang til to skønne tagterrasser, hvor den ene har plads til loungemøblerne. Er I en børnefamilie, er det oplagt at indrette denne etage til børne- og teenageafdeling. En af mange detaljer i dette hus er, at der er betondæk mellem de to plan, som sikrer rolige omgivelser i opholdsrummet samtidig med, at det er frit lejde for aktiviteter ovenpå. Der er fire gode værelser og et bemærkelsesværdigt VELUX ovenlysvindue med under-overelement, der øger mængden af dagslyset markant. Desuden et værelse med walk-in og lille tagterrasse samt et dejligt badeværelse der er indrettet identisk med det i stueplan med mosaikfliser på vægge i bruseniche, væghængt toilet og vask i nydeligt skabsarrangement.

Kvalitet er et af nøgleordene for denne villa og Boform har fået lov til at sætte stilen og kvaliteten på alle skabe og elementer i boligen. Desuden er der Trip Trap trægulve, moderne klinker og glasplade som bundstykke i alle vinduer. Villaen opvarmes af gulvvarme på begge etager. Det udvendige udtryk er kombinationen af de fine røde sten, zink og VELFAC vinduer med smalle profiler, der underbygger boligens stil og udtryk samt øger lysindfaldet.

Haven er særdeles velanlagt med flot beplantning, terrasse med markise, overdækket aftenterrasse og flot muret væg kombineret med zink låger, der sikret privatlivets fred.

En villa helt ud over det sædvanlige, til jer der søger liebhaveri i Sæby midtby.

Pris: 4.995.000

Udbetaling: 250.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.724

Energiklasse: C

Boligareal: 240 m2

Grundareal: 1.057 m2

Link til boligen: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/barbras_alle_8_8100000810.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Home Sæby - Læsø præsenterer villa i Sæby midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER