Gennemført og arkitekttegnet villa ved vandet

Gennemført og arkitekttegnet villa ved vandet

1. oktober 2022 - kl. 4:48 - af

Mæglerhuset Sæby: Villaen på Strandkanten 54 er beliggende ved Sæby Nordstrand, under 200 meter fra vandet. Denne beliggenhed er naturligvis helt fantastisk og her kan du virkelig nyde hav og natur lige ved din bopæl. Fra adressen har du nemt til Sæby centrum med gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og meget mere.

Den arkitekttegnede villa er i to plan og er opført i 2017. Her er ikke blevet gået på kompromis med noget. Eksempelvis er der gulvvarme overalt og lækre detaljer såsom lyddæmpende rockfon-lofter, genvex-anlæg & Quooker i køkkenet, inventar fra Svane og meget mere.

Fra den dobbelte og integrerede garage er der direkte adgang til boligen, der i stueplan indeholder hall, depotrum, bryggers, tre værelser, badeværelse og multirum. Fra rummene er der prioriteret udgange direkte ud på grunden, således at inde- og udelivet flyder sammen. Det er desuden helt bevidst, at opholdsrum såsom køkkenalrum og stue er på førstesalen, så du virkelig får det optimale ud af den fantastiske udsigt.

Førstesalen byder på køkkenalrum, stue og forældreafdeling med walk-in og eget badeværelse. Også her er alt gennemført, lækkert og indbydende. Fra køkkenalrummet kan du bevæge dig ud på en stor, sydvendt tagterrasse, og i modsatte ende af huset ved stuen har du endnu en terrasse, således at du kan følge solens vej rundt dagen igennem.

Søger du en ny, lækker og gennemført bolig, hvor materialer, beliggenhed og detaljer går op i en højere enhed? Så er denne eksklusive bolig på Strandkanten 54 måske dit kommende hjem.

Adresse: Strandkanten 54, 9300 Sæby

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Sagsnr: 007973

Type: Villa

Boligareal: 172 kvm2

Grundareal: 910 Kvm2

Rum: 7

Værelser: 4

Antal plan: 2

Byggeår: 2017

Pris: 4.850.000,-

Ejerudgifter: 3.391 kr.

Energimærke: A2015

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gennemført og arkitekttegnet villa ved vandet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER