De Brølende 1920’ere på Bratskov

De Brølende 1920’ere på Bratskov

27. september 2022 - kl. 5:38 - af

Forfatter Hans Gregersen fra Sæby åbner arrangementet med et indblik i 1920’ernes særlige tidsepoke. Lokale aktører har gjort sig stor umage med at skabe en stemningsfuld oplevelse på Herregården Bratskov i Brovst.

Kom tilbage til 1920’erne på Bratskov! Oplev musik, dans, mode, stemning, Charleston, foredrag og en lille servering ved Café Bratskov. Kom med på en skøn tidsrejse i herskabelige omgivelser. Salon som på Bakkegården.

FOF Vendsyssel giver dig forfatter Hans Gregersen, som fortæller om de brølende 20’ere. Historisk Mode viser os påklædningen. Dans ved Birgitte og Kenneth, og musik ved Ida Leding Larsen. Kort fortalt – kom med tilbage til 1920’erne, og mærk stemningen og historien.

Det hele sker mandag den 3. oktober kl. 16.00 – 18.30.

Køb din billet her https://raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/320/ – meget begrænset antal pladser.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De Brølende 1920’ere på Bratskov' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER