Ældrerådet besøger plejecentrene i Sæby

Ældrerådet besøger plejecentrene i Sæby

26. september 2022 - kl. 4:50 - af

Når Ældrerådet i Frederikshavn Kommune holder næste møde den 26. september, er der afsat god tid til rundvisning på og orientering om de to plejecentre i Sæby.

Om formiddagen viser plejehjemsleder Helle Christensen rundt på Rosengården, inden Ældrerådet skifter til Sæby Ældrecenter på Gasværksvej, hvor der først holdes rådsmøde, inden centerleder Anette Spolum overtager stafetten og viser rundt på centret.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådet besøger plejecentrene i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER