Velholdt og opdateret villa med gode hobbyrum

Velholdt og opdateret villa med gode hobbyrum

24. september 2022 - kl. 5:34 - af

EDC Lars Jensen: På en lukket vej centralt i Sæby finder I denne villa, som nemt kan leve op til sin gode beliggenhed. Grundige opdateringer blander sig med et godt lysindfald, så stemningen er indbydende, og med ekstra plads i form af en muret garage samt et isoleret udhus er der gode bonuskvadratmeter til at supplere selve boligen.

Derfor kan I roligt læse videre, selvom I måske hører til dem, der synes, at et udgangspunkt på 111 m2 er for lidt. Den gode størrelse giver huset en bred appel, og de mange opdateringer sikrer jer samtidig en ukompliceret bolig, der er lige til at gå til.

Allerede fra første færd præsenterer etplansvillaen sig skarpt. I 2014 blev taget, udhæng, tagrender og gavle skiftet, og i samme ombæring blev loftet efterisoleret. Indkørslen er ny, og det samme gælder hegnet, der indrammer det meste af grunden. Også carporten hører til de seneste tilføjelser, og netop derfor kan I roligt inddrage de 27 m2 garage til hobbyværkstedet. Denne har sin egen luft-til-luft-varmepumpe, mens det nye udhus i haven er opført efter tilsvarende energirigtige takter. Her er prioriteret termoruder, og luften holdes frisk og tør med solcellestyret ventilation.

I vil sandsynligvis sætte stor pris på, at selve villaen har indlagt fjernvarme, og denne suppleres af en pillebrændeovn, som står centralt i boligens lyse vinkelstue. En effektiv indretning sikrer, at ingen kvadratmeter er spildte, og særligt køkkenet er snedigt indrettet med spiseplads og åben gennemgang til både opholdsstuen og værelsesafdelingen for en god sammenhæng på tværs. Villaens tre gode værelser ligger sammen med boligens badeværelse i husets ene ende, og det er også værd at bemærke den røde tråd i indretningen. For både køkkenet, badeværelset og bryggerset er opdateret med identiske, mørke gulvfliser og lyst inventar.

Gode, solrige terrasser kendetegner den flot anlagte have, hvor udelivet kan nydes ugeneret. Det er nu ikke fordi, der kommer mange forbipasserende på den lukkede, fredelige villavej, og selv vejen er faktisk yderst præsentabel – den er nyanlagt for få år siden i forbindelse med regnvandsseparaton. Glem heller ikke at hæfte jer ved den gode beliggenhed og dens håndsrækninger i form af kort afstand til Sæby Skole, pasningsmuligheder og bymidtens indkøb.

Kontakt os og kom med på en fremvisning.

Adresse: Banevej 16, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93006024

Type: Villa

Boligareal: 111 kvm2

Grundareal: 729 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1965

Pris: 1.398.000

Ejerudgifter: 1.586 kr.

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt og opdateret villa med gode hobbyrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER