For børn: Lav kunst i kirken

For børn: Lav kunst i kirken

29. august 2022 - kl. 5:50 - af

Kunst i kirken for børn fortsætter i efteråret. Det er et tilbud til børn fra 7 år, både nye nysgerrige børn og børn, der var med sidste år. Det er for alle børn, der har lyst til at udfolde sig kunstnerisk og lære meget mere om, hvordan man gør. Børn, der har lyst til at hygge sig sammen, blive inspireret og lave billeder.

Der er masser af inspiration i Sæby Kirke, hvor alle skal på opdagelse.

Opstart er onsdag den 7. september og mødetid er hver onsdag kl. 15.30-17.00 i Klosterfløjen bag ved Sæby kirke.

Alle kan være med! Det er gratis.

Tilmelding til Kirsten Mølgaard på tlf. nr.: 29 32 26 85 eller e-mail: kmj@km.dk.

Du kan ved broen ved den nye havn, Sydhavnen i Sæby, se hvor flotte billeder børnene lavede i foråret. Nu gælder det nye udfordringer – kom og vær med, lyder opfordringen fra Sæby Kirkes Kirke- og kulturmedarbejder, Kirsten Mølgaard Madsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'For børn: Lav kunst i kirken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER