På opdagelse i troens verden og kirkens rum

På opdagelse i troens verden og kirkens rum

20. august 2022 - kl. 8:03 - af

Sæby Kirke inviterer fra september alle interesserede til en møderække under den fælles titel ”På opdagelse i troens verden og kirkens rum – kristendomskursus for voksne”.

Sæby Kirke indbyder her i efteråret alle interesserede til et uformelt kursus om den kristne tro. Hvad betyder troen i dagens samfund? Hvordan kan troen styrke hverdagslivet? Hvordan taler vi om den kristne tro? Det er spørgsmål mange stiller og som det kan være svært at tale om.Det gør vi sammen i Sæby Kirke. Så velkommen til alle og spørg bare.

Vi går igennem samtalen så at sige sammen ombord i centrale dele af kristendommen og berører mange af de centrale spørgsmål om at tro, hvad det betyder at tro, og hvordan troen og et moderne liv spiller sammen. Som en del af forløbet, vil vi besøge kirken og dermed inddrage kirkerummet til at belyse et emne, så man også får et større kendskab til Sæby Kirke. Vi vil også arbejde med etiske aspekter i troen og livet, ligesom led fra gudstjenestens forløb vil blive inddraget. Der vil være et oplæg hver gang, og mulighed for at fremføre egne spørgsmål og synspunkter ligesom, der vil være samtale i grupper.

Kursusaftener og temaer for efteråret
14. september: Hvilket billede har jeg af Gud, hvad kan jeg vide?
12. oktober: Hvad er et menneskeliv værd?/Hvad er et menneskeliv?
9. november: Jesus, hvilken betydning har han for den kristne tro?
7. december: Hvad betyder dåben?

Møderækken foregår i Mariehuset i Strandgade 5a, Sæby fra kl. 19.30 – 21.15. Der er kaffe/te undervejs.

Det er godt at deltage i hele kurset. Men man kan også deltage i enkeltaftener og er naturligvis også velkommen til blot at komme for lige at se, hvad det er. Man skal så vidt muligt tilmelde sig til kirkekontoret, gerne et par dage inden. Møderækken er gratis.

Yderligere information vil være at finde på kirkens hjemmeside og ved henvendelse til sognepræst Keld Skovgård.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På opdagelse i troens verden og kirkens rum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER