Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V

Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V

19. august 2022 - kl. 8:42 - af

Når Byrådet mødes næste gang den 24. august vil et par af de første punkter vedrøre en sygeorlov hos Socialdemokratiet og en omkonstituering hos Venstre.

Byrådsmedlem Irene Hjortshøj fra Skagen har meddelt borgmesteren, at hun er sygemeldt frem til udgangen af januar 2023.

Når et byrådsmedlem er forhindret i at varetage sine kommunale hverv i en forventet periode af mindst 1 måneds varighed på grund af sin helbredstilstand, indkalder formanden (læs: borgmesteren) stedfortræderen til det førstkommende møde i Byrådet. Når medlemmet på ny kan varetage sine kommunale hverv, udtræder stedfortræderen af Byrådet.

Karl Falden, Sæby, er 1. stedfortræder på Socialdemokratiets kandidatliste. Han indtræder derfor som substitut for Irene Hjortshøj under dennes sygeperiode.

Socialdemokratiet meddeler på byrådsmødet, hvem der indtræder i Irene Hjortshøjs plads i Teknisk Udvalg og i Social- og Sundhedsudvalget.

Irene Hjortshøj er medlem af Børn- og Ungeudvalget med John Lamp Henriksen (C) som personlig stedfortræder. I Irene Hjortshøj orlovsperiode skal der udpeges en personlig stedfortræder for John Lamp Henriksen til Børn- og Ungeudvalget.

Venstres byrådsgruppe anmoder om følgende ændringer i byrådsmedlemmernes placering i udvalg: Mette Hardam, Lyngsaa, udtræder af Økonomiudvalget. I stedet indtræder Peter Sørensen, Skagen, i udvalget. Peter Sørensen udtræder af Arbejdsmarkedsudvalget, hvor Mette Hardam indtræder. Borgmesteren indstiller forud for byrådsmødet, at ændringerne tages til efterretning.

Mette Hardam har tidligere bebudet, at hun ønsker at kandidere til valg til Folketinget.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sygeorlov hos S – omkonstituering hos V' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER