Skolekontroller med skulderklap fra politiet

Skolekontroller med skulderklap fra politiet

18. august 2022 - kl. 9:12 - af

Alle landets politikredse sørger hvert år for at have et ekstra øje på færdslen ved landets skoler efter sommerferien, hvor de mange små helt nye skoleelever og ’bløde’ trafikanter er ekstra sårbare over for fortravlede eller uopmærksomme bilister.

I Frederikshavn kommune har lokalbetjentene fra forebyggelsessektionen også været flittigt omkring – og det er heldigvis blevet til flere skulderklap end sager.
”Vi forsøger at nå rundt til alle skolerne i kommunen,” fortæller fungerende politikommissær Philip Larsen, der leder vores nærpoliti og forebyggelse i Frederikshavn.

– Vi ser efter, om børnene er spændt fast i bilerne, om forældre og andre bilister kører for stærkt, er opmærksomme og så videre. Og så er det også vigtigt for os at få hilst på skolepatruljerne dér, hvor de er startet op. De gør et stort og vigtigt arbejde i al slags vejr, så de får et skulderklap fra os. Det fortjener de,” siger Philip Larsen.
Han siger, at også forældrebilister og andre trafikanter på skolevejene fortjener ros. De er nemlig i langt overvejende grad hensynsfulde og kører efter færdselsreglerne, både på cykel og i bil.

”Det er blevet til et par formaninger nogle steder, men vi har ikke skrevet nogen sager på nogen af skolerne i Frederikshavn kommune. Så vi er godt tilfredse og opfordrer selvfølgelig alle til at fortsætte den gode lovlige og hensynsfulde stil. Den kan man sagtens overføre til landevejene også, for eksempel,” opfordrer Philip Larsen med et smil.

Vores færdselskontroller ved skolerne fortsætter ugen ud. Også i Frederikshavn-området.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolekontroller med skulderklap fra politiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER