Stor familievilla i Sydbyen med rigtig god havudsigt har fået ny pris

Stor familievilla i Sydbyen med rigtig god havudsigt har fået ny pris

14. august 2022 - kl. 6:06 - af

EDC Lars Jensen: Med hele 240 m2 bolig er der rigelig plads til familien med mange – måske sammenbragte – børn. Men Solsbækvej 132 byder på meget mere end et gavmildt areal med fleksible indretningsmuligheder. Boligen er lys og løbende opdateret, mens den gode beliggenhed i Sydbyen i Sæby absolut også repræsenterer et par tunge lodder i den samlede vægtskål. Her følger den fremragende udsigt til vandet med som en skøn sidegevinst.

Området er attraktivt, ikke mindst takket være den korte afstand til alle fornødenheder. For enden af jeres lukkede vænge er der adgang til stisystemet, som sørger for sikker færden til Sæby Skole, fodboldbanerne og til Børnehuset Brolæggervej. I får lidt mere end en kilometer til bykernen, men beliggenhedens absolutte styrke skal findes i den korte afstand til vandet. Med ganske få hundrede meter ned til stranden kan I nemlig få glæde af den smukke kyststrækning året rundt, uanset om I har et paddleboard eller en picnickurv under armen.

I bliver ofte mindet om strandens nærhed hjemme fra matriklen. Både førstesalen og køkkenvinduet i stueplan tilbyder jer nemlig en dejlig udsigt til vandet. Det samme gælder for villaens store tagterrasse, der er et skønt supplement, når sommeren viser sig fra sin bedste side.

Villaen er løbende vedligeholdt og opdateret – ude såvel som inde. For eksempel er vinduerne skiftet i 2019 til modeller i træ/alu, mens det også er værd at holde in mente, at boligen på trods af sin størrelse opvarmes til en fornuftig pris takket være en velfungerende treenighed – fjernvarme, varmepumpe og brændeovn.

De i alt fem værelser fordeler sig med to på førstesalen og tre i stueplan, og der er ligeledes et pænt badeværelse på hver etage. Opholdsrummene nyder også høj prioritering med to lyse stuer foruden et indbydende køkken-alrum. Det er samtidig svært at få armene ned over det store bryggers, som har et viktualierum tilknyttet.

Udenfor har I god plads til parkering i indkørslen og i den dobbelte carport, som tilbyder tørskoet adgang både til bryggerset og til et værksted. Baghaven er overvejende ugeneret, og det gælder især den vestvendte terrasse, som er delvist overdækket, så anvendeligheden er i top.

En betagende udsigt, god plads og flot stand – hvis det lyder som noget for jer, arrangerer vi gerne en fremvisning.

Adresse: Solsbækvej 132, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005952

Type: Villa

Boligareal: 240 m2

Grundareal: 848 m2

Rum: 7

Værelser: 5

Antal plan: 2

Byggeår: 1976

Pris: 2.498.000 kr.

Ejerudgifter: 2.476 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor familievilla i Sydbyen med rigtig god havudsigt har fået ny pris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER