Velholdt villa med udestue, havestue og den skønneste have med terrasser

Velholdt villa med udestue, havestue og den skønneste have med terrasser

13. august 2022 - kl. 6:22 - af

home Sæby – Læsø: Placeret midt i hjertet af Sæby.

Her udbydes en yderst attraktiv og spændende adresse til salg – Skolegade 34 – i hjertet af Sæby og med få minutters gang er I i byens centrum og gågaden. Desuden er der blot 500m til havnen og bare 1 km til skole og børnehave.

Villaen har et veludnyttet boligareal på grundplan, der i øvrigt er tilbygget med en hyggelig udestue og en overdækket haveterrasse. Her ud over indeholder huset et fornuftigt og anvendelsesrigt kælderareal.

Der bydes velkommen i fin entré, der også fungerer som fordelingsgang til bolig- og kælderarealet.

Flot lyst køkken fra 2003, som er velholdt og yderst funktionelt, da rummet er udnyttet til fulde med gode skabe på begge sider i rummet, samtidig med at der er plads til spisekrog.

Stuen er rummelig og indrettet med både spisebord og sofahyggeafdeling. Fra stuen er der trin ned til den hyggelige udestue, som anvendes hele året. Herfra er der havedør til en skøn terrasse, der er delvist overdækket. Der er yderligere en overdækket vinkelterrasse med plads til udekøkken og grill.

Nydeligt badeværelse i god størrelse med lyse klinker og el gulvvarme samt bruser og toilet, der matcher flot skabsarrangement med mahognilåger. I grundplan er der to fine værelser, et soveværelse med integreret skabsvæg og et værelse med skabe, der er indrettet til kontor/gæsteværelse.

Fra fordelingsgangen er der trappe til kælderen. Der har 5 gode disponible rum, der er indrettet til vaskerum, fyrrum med værksted, opbevaring og viktualierum. Kælderen fremstår i god stand og er yderst anvendelig. Boligen opvarmes via elvarme og pillefyr.

Bilen parkeres i carporten ved siden af den flotte forhave med hvidmalet stakit, fliser, granitskærver og beplantning samt meget begrænset vedligehold. Baghaven sprudler af blomster, buske, træer og flere hyggekroge – en ualmindelig flot og velholdt have, der er passet og plejet efter alle kunstens regler.

Huset har en perfekt placering på grunden, da det er tilpas trukket tilbage fra fortovet, så privatlivet sikres. Der er to fine skure, der anvendes til cykler, haveredskaber o.lign.

Velholdt og løbende moderniseret villa med flot facade, der er isoleret, netpudset og malet. Kort fortalt en velplaceret villa i hjertet af Sæby, der er tiltalende for rigtig mange målgrupper.

Pris: 1.395.000

Udbetaling: 70.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.800

Energiklasse: G

Boligareal: 79 m2

Grundareal: 707 m2

Link til huset: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/skolegade_34_8100000816.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt villa med udestue, havestue og den skønneste have med terrasser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER