Venstre ruster sig til det kommende folketingsvalg

Venstre ruster sig til det kommende folketingsvalg

9. august 2022 - kl. 8:38 - af

Som det nok er de fleste bekendt, har Mette Hardam valgt at stille op som Venstres lokale folketingskandidat, ved det valg, som formodes at finde sted indenfor de kommende måneder.

Vi håber alle på, at det vil lykkes Mette at give Venstre og Frederikshavnerkredsen en lokal stemme i Folketinget og vi ved også, at det vil komme til at kræve rigtig meget af Mettes tid og ressourcer i den kommende tid.

Lokalpolitisk arbejder Mette i dag i to udvalg – byrådet og samtidig som gruppeformand for Venstres gruppe.

Gruppeformandsposten er central i byrådsgruppens arbejde og tager megen tid, og derfor har Mette ønsket sig fritaget for dette arbejde, for i stedet at fokusere på det forestående folketingsvalg.

Venstre har på sit netop overståede sommergruppemøde valgt at lytte til dette ønske, og valgt Peter Sørensen som ny gruppeformand. Peter er erfaren og kender gamet, han var derfor både et kvalificeret og naturligt bud på at tage over på posten som gruppeformand, fortæller Louise Jæger.

Vi er glade for, at Mette har valgt at stille sig til rådighed for at prøve kræfter med landspolitik, og vi vil støtte og hjælpe hende alt, hvad vi kan, derfor har det at frigive Mette fra posten som gruppeformand været naturligt, siger Louise Jæger.

Mette fortsætter sit arbejde i kommunalpolitik, og dette kommer hun naturligvis til at gøre med samme iver og engagement, som man kender hende for.

Som gruppeformand mener vi, at det både er nødvendigt og naturligt at have plads i Økonomiudvalget, da det er det øverste fagudvalg og samtidig der, at mange tråde samles. Peter har i sidste byrådsperiode siddet i Økonomiudvalget, og vil derfor let kunne træde ind her, siger Louise Jæger.

Sådan en rokering kan Venstre dog ikke selv bestemme og vi vil derfor på det næstkommende Byrådsmøde anmode om, at Mette Hardam og Peter Sørensen bytter rundt på Venstres pladser i hhv. Arbejdsmarkedsudvalget og Økonomiudvalget.

Mette Hardam fortsætter således i Social- og Sundhedsudvalget og får Arbejdsmarkedsudvalget i stedet for Økonomiudvalget, som Peter Sørensen overtager. Peter fortsætter desuden i Plan- og Miljøudvalget.

Venstre ser frem til, at støtte Mette Hardam i den kommende folketingsvalgkamp, og glæder sig ikke mindst over, at en lokal kandidat med stort kendskab til kredsen, er vores kandidat, slutter Louise Jæger.

Ovenstående er sendt på vegne af Louise Jæger og Peter Sørensen. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre ruster sig til det kommende folketingsvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER