Den nye badebro ved Sæby Søbad er indviet

Arkivfoto.

Den nye badebro ved Sæby Søbad er indviet

2. august 2022 - kl. 11:55 - af

Sæby Søbads Venner holdt mandag officiel indvielse af badebroens forlængelse på Sæby Nordstrand i dejligt sommervejr.

I høj sol kunne borgmester Birgit S. Hansen klippe snoren, og erklære broen og handicaprampen for åben.

Formanden, Jørgen Walther, bød de interesserede gæster velkommen og takkede for fondenes støtte, der gjorde etableringen af broen mulig. Desuden gav Jørgen et stort tak til Frederikshavn Kommunes Park- og Vejafdeling, der havde flyttet handicaprampen, så gangbesværede og kørestolebrugere kan køre direkte fra strandpromenaden ud på badebroen.

Sæby Søbads Venner fik stor ros og ved samme lejlighed overrakt to store gavebeviser på henholdsvis 75.000,- og 70.000,- af Spar Nord Fondens direktør, Morten Koch og formand for Sparekassen Sæbys Fond, Erling Mortensen. Herudover har Melsen Fonden bidraget med lignende beløb samt har Roblon Fonden i 2019 finansieret den første del af badebroen.

Herefter stod en flok helårsbadere klar til at benytte broen, som nu glæder sig over at kunne springe i vandet og få det kolde gys på én gang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den nye badebro ved Sæby Søbad er indviet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER