Kraftig varmeudvikling sendte de røde brandbiler på gaden

Kraftig varmeudvikling sendte de røde brandbiler på gaden

29. juli 2022 - kl. 10:34 - af

Torsdag eftermiddag blev de lokale deltidsbrandfolk fra Falck i Sæby kaldt til assistance af kollegerne i Dronninglund.

Meldingen lød på brand i industribygning og under fremkørslen blev der oplyst om kraftig røgudvikling på stedet.

Ved ankomst til raps fabrikken i Agersted kunne det dog konstateres, at der ikke var voldsom fare på færde. Høj temperatur i produktionsanlægget havde udløst alarmen, men heldigvis blev det ikke værre og efter at have stået stand-by en times tid, mens anlægget blev tømt for de varme rapsfrø, kunne slukningstoget fra Sæby atter sætte kursen mod stationen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kraftig varmeudvikling sendte de røde brandbiler på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER