Av min arm – Matador indtager Sæbygaard

Av min arm – Matador indtager Sæbygaard

28. juli 2022 - kl. 5:13 - af

Av min arm, nu sker det, Matador indtager Sæbygaard Slot søndag 11/9-2022 kl. 15,00 og dagen efter mandag den 12/9-2022 kl. 15,00 på Rådhuscentret i Frederikshavn, fortæller næstformand i Frederikshavn Teaterforening Erik Salling, med et stort smil.
Det er en rigtig dejlig opsætning og vi har set frem til at vise forestillingen for vores gæster.

I forestillingen Fra Skjern til Varnæs inviterer Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte Tv-serier – nemlig Matador.
Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af Tv-seriens elskede karakterer, rejser han fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i Tv-seriens, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden, så kom og syng med eller lad dig gribe af den gode stemning.

Billetter til begge forestillinger kan købes lige her; https://www.frederikshavnteaterforening.dk/ slutter Erik Salling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Av min arm - Matador indtager Sæbygaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER