Hvad er du optaget af? Hvordan synes du, vi skaber en god fremtid?

Hvad er du optaget af? Hvordan synes du, vi skaber en god fremtid?

7. juli 2022 - kl. 11:14 - af

Dialogmødet afholdes tirsdag den 16. august fra kl. 17-20 i kantinen på Frederikshavn Rådhus, og i første omgang sender kommunen 500 invitationer ud til tilfældigt udvalgte borgere og repræsentanter fra råd og nævn.

Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet, så de første 75 borgere og 25 repræsentanter fra råd og nævn, der melder sig til, får mulighed for at mødes med byrådets medlemmer.

– I Frederikshavn Byråd har vi et ønske om at komme tættere på borgerne. Vi vil meget gerne høre, hvad kommunens borgere er optaget af. For os er det vigtigt at få en snak i forhold til, om vi politisk arbejder i den rigtige retning? Vi vil meget gerne høre, om der er vigtige emner, som rører sig, og som vi overser? Hvad er det, den enkelte borger ønsker for kommunens udvikling, og hvordan skaber vi den bedst mulige fremtid sammen?

Alle, der melder sig til, skal skrive 1- 4 emner, som de gerne vil drøfte. Og for at dialogen får de bedste betingelser, sidder deltagerne ved små borde ud fra de emner, de interesserer sig for. Vi forsøger så vidt muligt at få plads til ønskerne, og alle emner bliver samlet i en oversigt til senere inspiration.

Hvert bord får en politiker som vært, som gerne må stille spørgsmål for at åbne for en god snak.

– Som politikere skal vi ikke forsvare og forklare, men i stedet sørge for, at alle kommer til orde, og samle op på de mange input. Vi skal først og fremmest lytte, pointerer Birgit S. Hansen. Vores hensigt med mødet er at få en ægte dialog, og tanken er, at dialogen inspirerer vores fremtidige politiske arbejde til gavn for borgerne og kommunens fremtid, slutter borgmesteren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad er du optaget af? Hvordan synes du, vi skaber en god fremtid?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER