Sæby Redningsstation på dobbelt tur

Foto: Sæby Redningsstation

Sæby Redningsstation på dobbelt tur

4. juli 2022 - kl. 8:09 - af

Lørdag eftermiddag blev Sæby Redningsstation alarmeret til en grundstødning ved Stensnæs, et lavvandet område ud for Voerså.
Men samtidig med at de hev i grundstøderen, blev de kontaktet af JRCC, de skulle skynde videre til Aså, hvor en lystsejler med 2 voksne og et barn ombord havde mistet maskinen, og der var konstateret røgudvikling og brandalarmerne kørte.

Mandskabet fra Redningsstationen gjorde 1. opgave færdig, konstaterede der ikke var ror eller maskinskade og ingen vandindtrængning. Herefter tog de deres mand ombord på FRB11 igen og fortsatte mod Aså.

Fremme ved båd nummer 2 valgte de at tage de 3 personer ombord som det første, herefter satte de en mand ombord. Han kunne ikke konstatere yderligere røg ombord. De tog båden på slæb ind til Aså, afleverede båden ved kajen og gennemgik sammen med skipperen båden, men ikke flere tegn på ild om ombord.

Da FRB11 tog besætningen fra lystsejleren ombord, gav de lidt psykisk 1.hjælp og udleverede en af deres rednings bamser, Claudi, til barnet.
Herefter returnerede FRB11 til Sæby og klargjorde atter udstyr til næste tur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation på dobbelt tur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER