Fantastisk beliggenhed med blot 150m til klitterne

Fantastisk beliggenhed med blot 150m til klitterne

3. juli 2022 - kl. 6:51 - af

home Sæby – Læsø: Hyggeligt lille sommerhus med mange små kroge udenfor til feriehyggen.

Dette fritidshus ligger på bedste beliggenhed med bare 150m til klitterne og den flotte hvide børnevenlig og populære sandstrand. Ved ankomsten til huset fornemmer I straks beliggenheden og kan straks høre bølgernes susen.

Huset er opført i mursten og står flot hvidmalet med charmerende sorte skodder. Der er tilhørende carport med flisebelægning og indbygget udhus. Den store grund byder desuden på stor græsplæne på begge sider af huset og to skønne terrasseområder.

Den østvendte terrasse er med fliser og omkranset af læhegn. Det er herfra man kommer ind i husets entré med garderobeplads og tremmevæg til den nedsænkede stue samt direkte adgang til køkkenet. Et velindrettet vinkelkøkken med hvid bordplade, låger og lyst linoleum.

Stuen har vinduer mod øst og vest og muret pejs med brændeovnsindsats og glasdør mod syd til dejlig havestue. Fra havestuen er der udgang til både den østvendte terrasse og det fine terrassemiljø mod vest. På den vestvendte terrasse er der udendørs pejs og muret grillsted samt udendørs bruser med både varmt og koldt vand. Terrassen er med fliser og omkranset af sort læhegn. Et perfekt sted at tilbringe de skønne solrige aftentimer.

Fra entréen er der desuden adgang til toilet med vask og håndbruser. Der er et værelse med køjeseng, og herfra er der videre adgang til et værelse med dobbeltseng.

Huset står i overvejende original stand, hvor der er mulighed for at sætte jeres eget præg. Der er installeret varmepumpe, som supplerer brændeovnsindsatsen i den murede pejs.

Kort fortal et pænt og velholdt fritidshus med mange detaljer og en rigtig hyggelig sommerferiebolig på en helt fantastisk beliggenhed, der skal ses og opleves.

Med en cykeltur på blot 8 km kommer I til Sæby – en hyggelig og kendt ferieby der er rig på aktiviteter og feriestemning, da der er et hyggeligt havnemiljø, gågade, skov, svømmehal, shopping og meget meget mere. Samtidig er der kort vej til det smukke naturreservat Stensnæs mod syd og Professorens Plantage mod nord.

Adresse: Annesvej 7, Lyngså

Pris: 725.000

Udbetaling: 40.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.311

Boligareal: 51 m2

Grundareal: 1.262 m2

Link til boligen: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/sommerhuse/annesvej_7_lyngsaa_8100000793.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk beliggenhed med blot 150m til klitterne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER