Lækker villa fra 2011 attraktivt beliggende på stille villavej ved Nellemann Have

Lækker villa fra 2011 attraktivt beliggende på stille villavej ved Nellemann Have

2. juli 2022 - kl. 7:38 - af

EDC Lars Jensen: Der er mange fordele ved at vælge en villa fra 2011. Og selvom det flotte, strømlinede interiør og den veldisponerede indretning er bemærkelsesværdige fortrin, er det ikke mindst de usynlige aktiver, der sætter prikken over i ’et. Et moderne hus er nemlig lig med moderne byggekvalitet, og den fordelagtige energiøkonomi giver en bolig, som sikrer et ganske fornuftigt varmeforbrug.

Den nydelige stand åbenbarer sig ved første øjekast. De røde mursten komplementeres smukt af sadeltaget i sorte betonteglsten, og her er gennemgående brugt gode, vedligeholdelsesfri materialer – f.eks. skal I lede længe efter alt for meget træværk. På vestsiden af matriklen ligger den indbyggede carport, og bagerst i dén finder I et stort, godt udhus.

Gulvvarme i alle rum med klinker og centralstøvsuger er blot nogle af de attraktive tiltag, som den 143 m2 store bolig nyder godt af. Smukke materialer sætter stemningen i samtlige afdelinger, ligesom glaskarnappen der inviterer lyset og haven smukt ind i stuen løfter helhedsoplevelsen betragteligt.

Indretningsmæssigt får I tre værelser, hvoraf det største ligger i boligens ene ende og udgør en regulær forældreafdeling som er lækkert udført med eget badeværelse og walk-in. De oplagte børneværelser deles til gengæld om badeværelse nummer to – så tag jer bare god tid, her slipper I for utålmodig banken på døren.

Opholdsområderne er ligesom resten af boligen smagfuldt indrettet, og det er her I finder køkkenet og stuen. Køkkenalrummet fremstår lyst og lækkert, hvor de elegante elementer rummer masser af skabsplads. Her er der tillige plads til familiens spisebord. Hjemmets lyse stue med fine franske døre, entré og et godt bryggers runder boligen flot af.

Boligen beviser, at man kommer længst med intelligente løsninger, og samme lektie tager haven ved lære af. Havearbejdet er hurtigt klaret, og dét er heldigt, for her får I flere lækre terrassemiljøer, hvor især den store sydvestvendt terrasse løber med opmærksomheden – det perfekte hjemsted for gasgrillen og kølige sommerdrinks.

På P. Skades Vej bliver I en del af et lukket, børnevenligt kvarter med et særdeles hyggeligt fællesområde med sø samt Nellemanns Have som nærmeste nabo. Sæbys charmerende bykerne ligger 1,5 kilometer fra boligen. Inden for tilsvarende afstand har I samtlige fornødenheder, mens byens havnemiljø, strande og smukke, gamle skovområder føjer rekreativ værdi til det samlede billede.

Det skal bemærkes at sælger udbedrer de 2 nævnte risikoer “stød og brand” der er noteret i elinstallationsrapporten.

Adresse: P skades Vej 1, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93005595

Type: Villa

Boligareal: 143 kvm2

Grundareal: 734 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 2011

Pris: 2.695.000

Ejerudgifter: 2.122 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lækker villa fra 2011 attraktivt beliggende på stille villavej ved Nellemann Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER