Medarbejder fra Mariested har fået tildelt Velfærdstalentprisen

Camilla Dige.

Medarbejder fra Mariested har fået tildelt Velfærdstalentprisen

24. maj 2022 - kl. 12:11 - af

Det siges, at ingen er uundværlig. Det passer ikke. Danmark kan ikke undvære de unge talenter, der hver eneste dag holder velfærdssamfundet i gang helt ude i frontlinjen. Derude hvor borgerne virkelig mærker det. De kaldes velfærdstalenter.

Bag velfærdstalenter er der fagligheder som; pædagogiske assistenter, ejendomsserviceteknikere, teknisk serviceledere, portører, omsorgsmedhjælpere, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistenter.

Alle faggrupper, som udgør den del af arbejdsstyrken, der beskæftiger sig med velfærdsområder, der sikrer, at vi kan have et stærkt Produktionsdanmark.

Menneskerne bag faggrupperne er i sandhed virkelighedens talenter. De er dem, der får alle hjulene til at køre rundt i et stærkt, trygt og rigt samfund.

I mandags fejrede fagforbundet FOA og pensionsselskabet PenSam 100 velfærdstalenter i Fællessalen på Christiansborg. Salen emmede af faglig stolthed, begejstring og spænding fra alle de nominerede til årets Velfærdstalenter.

Blandt de 100 velfærdstalenter er medarbejder på Socialpsykiatrisk boform Mariested i Sæby, Camilla Dige.

– Vi syntes anerkendelsen af Camilla fortjener lidt opmærksomhed udover i vores egen branche. Camilla er en fantastisk rollemodel for andre unge, som vi har så meget brug for i faget, lyder det fra kollega Jette Pedersen.

Den 31. maj fejres det på Mariested med en lille højtidelig komsammen. De får der desuden besøg af fagforbund FOA.

En kommentar til “Medarbejder fra Mariested har fået tildelt Velfærdstalentprisen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Medarbejder fra Mariested har fået tildelt Velfærdstalentprisen”

  • Per Hjortnæs Pedersen

    Hjertelig tillykke med prisen. Godt gået – fortsæt det gode arbejde.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medarbejder fra Mariested har fået tildelt Velfærdstalentprisen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER