Familievilla hvorfra der må drives erhverv – beliggende særdeles attraktivt tæt på bykernen –

Familievilla hvorfra der må drives erhverv – beliggende særdeles attraktivt tæt på bykernen –

22. maj 2022 - kl. 5:25 - af

EDC Lars Jensen: Rummelighed, god planløsning og 100 ekstra m2 i en spændende og højloftet kælder – alt sammen på en særdeles attraktiv beliggenhed i Sæby, tæt på både folkeskolen og privatskolen, Gybels Plantage og selvfølgelig i kort afstand til bykernen. Som en ekstra bonus En oplagt villa til den store familie, hvor der er mulighed for både multirum og pladskrævende hobbies. I vil sandsynligvis sætte jeres eget præg på indretningen, men I kan sagtens tage opdateringerne over tid, da boligen fremstår pæn og velholdt. Som en ekstra bonus må der drives erhverv fra adressen.

I får suppleringsvis en god garage – 39 m2 stor udstyret med et godt værksted. Medregn også et boligareal på 196 m2, hvor familien deles om fem værelser. Planløsningen efterlader derudover rigtig god plads til opholdsrum, som I samlet set får 2 store af. Først har I et lyst køkkenalrum, hvor der er god plads til familiens spisebord. Måske endnu bedre er stuen, hvor der er udgang til en hyggelig udestue, som er med til at forlænge de stemningsfulde danske sommeraftner. Resten af den gode atmosfære sørger brændeovnen for. Endelig er boligen udstyret med et badeværelse på hver etage, så tag jer bare god tid – med 2 badeværelser slipper I for utålmodig banken på døren.

Bedømt på det samlede areal af flisebelægning, er haven overordentligt nem, og den store grund tilbyder rolige, private omgivelser. Søger I lidt mere frodighed, end villahaven kan tilbyde, så tag de små i hånden og stik over i plantagen, hvor træer, buskads og småsøer kalder på udforskning. Dermed hviler kvarterets popularitet også på en kombination af natur og praktik, som næppe kan overvurderes. Som gammel fiskerby, købstad og klosterby har Sæby desuden mange facetter, hvilket afspejler sig i et rigt byliv.

Som sagt en dejlig villa til den pladskrævende familie på en attraktiv adresse i Sæby

Diverse: Fra adressen er det tilladt at drive erhverv f.eks. klinikformål, liberalt erhverv eller typer af håndværkerfag.

Adresse: Østeralle 27, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005883

Type:  Villa

Boligareal: 196 m2

Grundareal: 1.230 m2

Rum:  6

Værelser: 5

Antal plan: 3

Byggeår: 1963

Energimærke:  D

Pris: 1.498.000 kr.

Ejerudgifter: 2.475 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familievilla hvorfra der må drives erhverv - beliggende særdeles attraktivt tæt på bykernen -' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER