Mulighedsrig og unik villa med havudsigt

Mulighedsrig og unik villa med havudsigt

21. maj 2022 - kl. 5:28 - af

home Sæby – Læsø: Placering med havn og strand som de nærmeste naboer.

Her udbydes en helt unik villa, der er opført i hvide kalksandsten og har en ualmindelig smuk facade kombineret med fin tag/gavlkonstruktionen.

Villaen er oprindelig jordmoderbolig, hvorfor der i ejendommen er et 24m2 erhvervsareal, som har været anvendt til klinik. Dette areal kommer ud over de 162 m2 bolig. Huset fremstår mere eller mindre oprindeligt i yderst velholdt stand, hvilket giver muligheden for at bevare nogle af de oprindelige elementer ved en evt. modernisering.

Boligen byder velkommen ved flot overdækket indgangsparti med klinker, der går igen inde i boligen. Flot entré med garderobe og adgang til toilet og to værelser – det ene værelse har vask, da det har været det oprindelige konsultationsværelse. Næst efter træder vi ind i den “private bolig” en flot herskabslignende bolig med havudsigt fra stuen i grundplan og 1. sal. Der er charmerende stue med opdeling, hvor der er indrettet spisestue i den ene ende og opholdsstue i modsatte ende. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til delvist overdækket sydvendt terrasse.

Fint lyst køkken, med hvide elementer og bordplade og i forlængelse af køkkenet er der rummeligt bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggers er der direkte adgang til den murede garage. Der er ligeledes udgang til skøn østvendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes.

Fra stuen er der flot trappe til 1. salen, som rummer en vinkelstue med den skønneste havudsigt og en lækker svalegang, hvor I kan side og nyde udsigten og bølgernes susen. Der er desuden tre værelser i fin størrelse og et meget stort badeværelse. Badeværelset står i original stand, men rummets størrelse giver en unik mulighed for at indrette et badeværelse efter alle nutidens ønsker og drømme.

Villaen er perfekt placeret på grunden, med god mulighed for at parkere to køretøjer i den flisebelagte indkørsel. Haven er anlagt med niveauforskelle, med smukke bede, højbede og stor delvist overdækket terrasse, hvor solen kan nydes dagen igennem sammen med udsigten.

Kort fortalt en unik villa tæt på havn og strand, samt med kort afstand til centrum og indkøb, en villa med uanede muligheder for unik indretning og design efter eget valg – en bolig der skal ses!

Pris: 2.200.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.277

Energiklasse: C

Boligareal: 162 m2

Grundareal: 750 m2

Link til boligen: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/sdr_ringvej_24_8100000750.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mulighedsrig og unik villa med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER